ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(ΕΚΠΟΜΠΗ) 30.10.2021 - ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΒΑΙΟΣ
 

ΣΤΙΣ 30-10-2021 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΚΟΥΣΑΣ ΝΟΕΙ" ΤΟΥ "ΡΑΔΙΟ ΜΑΓΝΗΤΕΣ " ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΜΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ. Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ.ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΑΝ!ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΕΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ! 

"... Στόχος μας είναι να μεταλαμπαδεύσουμε σε όλους τους Έλληνες ,ειδικά μέσα από τους νόμους οι οποίοι έχουν ψηφιστεί εδώ μέσα στο Ελληνικό κράτος και κάνουν χρήση όλων αυτών των νόμων, που πάντοτε και για κάποιο λόγο περίεργο αποβαίνουν εις βάρος όλων των Ελλήνων . Θα δούμε στην πορεία πώς μπορούμε να αποτυπώσουμε στην ακρίβεια, κάποιοι νόμοι κάποιες αποφάσεις οι οποίες πραγματοποιούνται από τα πολιτικά πρόσωπα τα οποία είναι στην πολιτική σκηνή είναι μέσα στην Ελληνική βουλή που πάντοτε ότι νόμο και να ψηφίζουν θεωρείται ότι αποβαίνει για το καλό μας . Όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και ας τα αφήσουμε στη ροή της συνέντευξης αυτής να το αποτυπώσουμε όσο μπορούμε καλύτερα. ..."

"...Είναι μια έκθεση , ένα δημοσίευμα που πρέπει να το  λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψιν όλοι μας. Με θέμα που αφορά το ίδιο το Αφγανιστάν με την ανατροπή της κυβέρνησης η οποία έγινε εκεί από συγκεκριμένα άτομα τα οποία έχουν και μια ονομασία , ονομάζονται Ταλιμπάν και θα δημιουργηθεί ένα νέο ρεύμα μεταναστατευτικής ροής,μια έκρηξη στην κυριολεξία .Αυτή η έκθεση  περιήλθε στα χέρια του πρωθυπουργού της χώρας του Κυριάκου Μητσοτάκη και αφορά αυτή την έκρηξη αυτού του προσφυγικού. Μιλάει μάλιστα και συγκεκριμένα για  θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. Άρα έχουμε πάρα πολύ σοβαρά θέματα τα οποία  Αν πράγματι ισχύει αυτή η έκθεση ,είναι ένα δημοσίευμα και μάλιστα έχει χαρακτηριστεί ως Top Secret ,  και είχε περιέλθει στα χέρια του πρωθυπουργού πριν τη συνεδρίαση με το ΚΥΣΕΑ θα τα δούμε όλα στην πορεία θα δούμε στην πορεία ότι προκύπτουν σοβαρά μέσω αυτών των δημοσιευμάτων αλλά και συνάμα και με αποφάσεις οι οποίες έχουν παρθεί από τα υπουργεία μας από το Υπουργείο της μετανάστευσης ..."

"...δεν ξέρουμε που οδεύουν  την ίδια τη χώρα μας .Φρόνιμο είναι όλοι μας να ενεργοποιηθούμε πάνω σε αυτά τα οποία βιώνουμε και βίος ο δικός μας εξαρτάται πάντοτε από τους νομούς τους οποίους ψηφίζονται και  γίνονται σε εφαρμογή ..."

"...Το άρθρο το οποίο σας μιλάω είναι αυτό εδώ.. Λέει...  "Έκθεση βόμβα στο Μαξίμου : μέχρι και 2 εκατομμύρια Αφγανοί στα ελληνικά σύνορα - σενάριο έντασης με Τουρκία " . Αν προχωρήσουμε λίγο παρακάτω και διαβάσουμε λέει ότι .. Η κατάσταση στο Αφγανιστάν έχει σημάνει συναγερμό με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει στα χέρια του μία εισήγησή βόμβα που προβλέπει έκρηξη του προσφυγικού - μεταναστευτικού γύρω στα Χριστούγεννα. Ενώ εκφράζονται φόβοι για θερμό επεισόδιο με Τουρκία στον Έβρο .Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας τα Νεα Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει στα χέρια του μία μυστική εισηγήσεις ΣΟΚ για την έλευση μέχρι και δύο εκατομμυρίων προσφύγων προς τα ελληνικά σύνορα ..."

"...υπόψιν όμως από τη μία έχουμε ένα έργο το οποίο υποτίθεται θα αποτρέψει ή αποτρέπει αυτή την ροή και από την άλλη έχουμε και επίσημη πρόσκληση  από το υπουργείο μετανάστευσης δια μέσω του γενικού γραμματέα που τους καλεί, θα το δούμε λίγο αργότερα αυτό . ..."

"...Άλλη έννοια του πρόσφυγα και άλλη έννοια του μετανάστη να πούμε λίγο τη διαφορά στον κόσμο γιατί έχει μία σύγχυση και τα έχουν κάνει όλα ένα. Η ορολογία του πρόσφυγα είναι αυτός που φεύγει από μία χώρα που είναι σε εμπόλεμη κατάσταση και πηγαίνει στα όμορα κράτη. Όταν λέμε όμορα κράτη εννοούμε τα γύρω γύρω κράτη τα οποία συνορεύονται. Εδώ όμως έχουν στοχεύσει 97 κράτη  από όλο τον πλανήτη και έχουν εισέλθει εδώ στη χώρα μας ζητώντας πολιτικό άσυλο και μάλιστα αιτούμενοι για πολιτογράφηση καθώς πάρουν το πολιτικό άσυλο .Δηλαδή με άλλα λόγια να γίνουν Έλληνες αποκτώντας  την ελληνική ιθαγένεια...."

"...Είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να το προσμετρήσουμε σε όλα αυτά τα οποία βιώνουμε γιατί είναι πολύ δύσκολες οι καταστάσεις οι οποίες ζούμε και κάποια στιγμή πρέπει να ενεργοποιήσει όλους τους Έλληνες είναι λίαν ανησυχητικά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε της φτωχοποίησης ,της μετανάστευσης της δικής μας, πηγαίνουν δικά μας παιδιά στο εξωτερικό ,υπογεννητικότητα το αναφέραμε και στην προηγούμενη εκπομπή ήδη δηλωμένη από επίσημο κράτος 500000 μείον. Παρόλα αυτά έχουνε καλεστεί τα συγκεκριμένα μέλη μιας κοινωνίας ενός κράτους αλλού για να εισέλθουν στην χώρα μας να τεκνοποιήσουν και να τεκνοποιηθούν με τα δικά μας DNA να το πω στην απολυτότητα.Η εγκληματικότητα έχει φτάσει στα ύψη τα άτομα τα οποία προσκαλούν είναι αμφιβόλου ποιότητας, αμφιβόλου πράγματι αν είναι διωκόμενοι , ο καθένας μπορεί να έρθει στην Ελλάδα μας και να δηλώσει ότι θέλει ...."

"...Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που δίνουμε Ιθαγένεια, Ιθαγένεια είναι κατευθείαν γραμμή του αίματος από ότι ξέρω από το γένος μας .Μάλιστα την διαφημίζουν κιόλας, πως να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια. Εδώ μέσα με κονδύλια, με χρήματα του ελληνικού λαού,διαφημίζουν πώς θα αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια. Μα η ελληνική ιθαγένεια δεν δίνεται με ένα χαρτί. ..."

"...Πως θα τους απορροφήσει η κοινωνία μας αυτούς ανθρώπους από τη στιγμή που πάλι οι πολιτικοί βγαίνουν και λένε δεν υπάρχουν χρήματα, οι οικογένειες οι ελληνικές πεθαίνουν, έχουν γίνει τα νέα παιδιά μετανάστες και φεύγουν σε άλλες χώρες για να βρουν εργασία και σε αυτούς παρέχονται τα πάντα και τους λένε ελάτε να΄ρθειτε και άλλοι. Πραγματοποιούνται δομές με τη θέρμανση, με το ρεύμα τους με όλα τα κομφόρ με άλλα λογία κάτι το οποίο στερούνται οι φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες . ..."

"...Πέρα από την Ελλήνων Συνέλευσις που ενημερώνει τον κόσμο δεν βλέπω κάποιον άλλον να ενδιαφέρεται να βγει και να μιλήσει για όντως σοβαρά προβλήματα. Περιμένουμε από ποιον να κινητοποιηθεί και να αναφερθούν στα προβλήματα; Από τα ίδια τα κόμματα που φέραν την τραγική κατάσταση στη χώρα μας σε αυτά τα επίπεδα ; Σε αυτά τα αίσχη τα οποία όλοι μας βιώνουμε ; Από ποιον περιμένουμε;  Κανέναν τους έχουμε δει όλους! ..."

"...Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα  δικά μας χέρια. Τώρα που έχουμε όλα τα στοιχεία στα χέρια μας ,έχουμε τα πάντα τα οποία μπορούμε να υλοποιήσουμε το κάθε έργο ώστε να φύγουμε από μία εντεταλμένη φτωχοποίηση την οποία προσπάθησαν να επιβάλλουν δια μέσω των μνημονίων .Δημιούργησαν τραγικούς νόμους επαίσχυντους στην κυριολεξία που κανένας εισαγγελέας δεν επέμβηκε εκείνη την ώρα ώστε να κάνει το πραγματικό του λειτούργημα και να θέσει  στην πραγματική βάση την έννοια της δικαιοσύνης. ..."

"...Υπακούν βέβαια και αυτοί γιατί είναι διορισμένοι οι ίδιοι από τους εκάστοτε κυβερνώντες ,δεν αναφέρομαι στη σημερινή κυβέρνηση ,είναι μία διαιώνιση μιας τραγικής κατάστασης από νόμους ,μιας βιομηχανοποίησης νόμων ..."

"...Τα κριτήρια της απόδοσης Ελληνικής ιθαγένειας, επανέρχομαι λιγάκι, να αναφέρονται μέσα στις επίσημες ερωτήσεις πώς μπορούν να αποκτήσουν ελληνική ιθαγένεια από κάποιες εξετάσεις οι οποίες γίνονται και να έχουν κριτήρια, όπως μια ερώτηση πιο ήταν το ελληνικό τραγούδι που πήρε μέρος στη Eurovision ; Για βάλτε τον εαυτό σας στη θέση μου μας ρωτάει.. πώς θα ρωτάγατε ; η Σοφία Βόσσου με την άνοιξη ; ο Ρουβάς ; η Παπαρίζου το my number one; ή την Τσανακλιδου με  τον Τσάρλι Τσάπλιν;  Αυτά είναι ερωτήσεις για την απόκτηση Ελληνικής ιθαγένειας .Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα είναι για γέλια και για κλάματα . ..."

"...Η απόφαση που έβγαλε το Υπουργείο μετανάστευσης  και ασύλου φτιάχνει καμπάνια και καλεί από τρίτες χώρες μετανάστες. Το έγγραφο είναι αυτό εδώ "Απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών υλοποίησης ενημερωτικής καμπάνιας σε τρίτες χώρες απόφαση ο γενικός γραμματέας μεταναστευτικής πολιτικής"."Την απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών για την υλοποίηση ενημερωτικής καμπάνιας σε τρίτες χώρες ,συνολικού ποσού ,πενήντα εννέα χιλιάδων τριακοσίων ευρώ (59.300,00 €),άνευ ΦΠΑ,ήτοι εβδομήντα τριών χιλιάδων πεντακοσίων τριάντα δυο ευρώ (73.52300€)συμπεριλαμβανομένουΦΠΑ(24%)στην εταιρεία<<WEARERECIPE A.E, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ-ΜΑΡΚΕΤΙΝΚΑ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ>>(ΑΦΜ : 80130464,ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνων,Μιλτιαδου 13,Χαλανδρι Τ.Κ 15 232, 21906899500,info@wearerecipe.gr),βασει της με αρ.πρωτ. 215362/01.09.2021 προσφοράς με τα εξής στοιχειά :


"...Μιλάμε για ένταξη και αλληλεγγύη όλων των μεταναστών και των προσφύγων όπως θέλουν τους ονομάζουν ,αλλά μιλάμε για ένταξη μέσα στον κοινωνικό ιστό της χώρας μας .Αναφέρεται και άρθρο του Καλλικρατικού νόμου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Άρα  εμείς πρέπει να ρθούμε στα συγκαλά μας γιατί χρήματα του ελληνικού λαού διασκορπίζονται δεξιά αριστερά και θέλω να συνεχίσουμε να δούμε λίγο στην παρακάτω σελίδα για να δούμε στην ακρίβεια ,να δείτε που φεύγει το χρήμα των φορολογουμένων


"...Θα διαφημίζεται διαδικτυακά banners σε πολίτες του Αφγανιστάν, στα ηλεκτρονικά μέσα του Αφγανιστάν. 10.000 χιλιάδες ευρώ μαζί με το ΦΠΑ 12.400 ευρώ μία καμπάνια προβολής βίντεο σε πλατφόρμες youtube,daily motion και πάει λέγοντας instagram και χίλια δυο άλλα πράγματα και τα social media που όλοι γνωρίζουμε τέλος πάντων. Υπάρχουν και τέσσερις καταχωρήσεις σε εφημερίδες του Αφγανιστάν ,είναι μία προβολή πως να εισέλθουν στη χώρα μας ξεκάθαρα με χρήματα του ελληνικού λαού. ..."

"...Τα δικά μας παιδιά πάνε και εξωτερικό όπως προείπαμε, ανεργία , υπογεννητικότητα . Η ακρίβεια έχει φτάσει και αυτή στα ύψη και συνεχίζει με αυξητικούς ρυθμούς ούτε τρόφιμα έχουμε να αγοράσουμε φτωχοποιημένοι λένε ότι είμαστε αλλά το χρήμα ξέρουν να το μοιράζουν δεξιά και αριστερά στους συνεταίρους. Είναι αυτοί που αντιπροσωπεύουν το ελληνικό Έθνος; Καλά μας κάνουν όταν εμείς τους αφήνουμε και βλέποντας να μας κάνουν ..Το αποτέλεσμα αυτών των πολιτικών είναι καθαρά στο δικό μας πετσί ,στο δικό μας κορμί ,στο δικό μας βίο! ..."

"...Είναι κάτι το μεπτό το οποίο λέω ; Έχουμε κάνει καμία επιθετική πράξη ; Ίσα-ίσα δεχόμαστε ! Και μάλιστα αυτοί οι διεθνείς νόμοι να χαϊδεύουν αυτούς που επιτίθονται που; Στο αρχαιότερο Έθνος του πλανήτη που είναι το Ελληνικό Έθνος που δεν έχουμε φυγει ούτε να πάμε σε άλλη χώρα να πούμε ότι εδώ ήρθαμε να σας κατακτήσουμε γιατί θέλουμε να φάμε από τα δικά σας ψωμιά, από το δικό σας κόπο, από το δικό σας παραγωγικό πλούτο. Όχι αναφερόμαστε μόνο στα δίκαια και τα δικά μας. Αν είναι σε όλο το πλανήτη τα  δίκαια και τα δικά μας ,είναι δικά μας δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς ,εκπτώσεις  δεν μπορούμε να κάνουμε ,ότι είναι δικό μας , δεν θέλουμε κανένα ξένο. ..."

"...Μία ερώτηση για το πώς όλους αυτούς θα τους  απορροφήσει το ελληνικό κράτος όλα από την στιγμή που υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα , υπάρχει και ένα ακόμα θέμα το οποίο ακούγεται, το θέμα του ρατσισμού. Υπάρχει κάποια λύση πάνω σε αυτό ; Όσον αφορά την ένταξη σας είπα ότι αναφέρονται μέσα στους νόμους πάμε για κανονική ένταξη. Εκ των αρχαιοτάτων χρόνων είμαστε οι συνεχιστές των ήθη και εθίμων και όμως πρόσφατα, θέλω να το αναφέρω ,δεν είναι πρόσφατα μόλις χθες και προχθές να σας πω συγκεκριμένα ,δημιουργήθηκε και έπαιξε και στα τηλεοπτικά μέσα για το νομό Θεσσαλίας πατριός μιας 17χρονης η οποία, έχουν εισέλθει και αυτοί στη χώρα μας που έχουν ενταχθεί, είδατε που μιλήσαμε για ένταξη προηγουμένως ,έχουν τα διαμερίσματα τους ,αναφέρομαι στο διαμέρισμα που μένανε σε ένα κεντρικό σημείο των Αθηνών στη Κυψέλη, που προσπάθησε να την παντρέψει με εναν 40 χρόνο ομοεθνή τους ,ομογενή τους και μάλιστα  κακοποίησε ο ίδιος ο πατριός και προσπάθησε να την κακοποιήσει και σεξουαλικός, είναι είδηση πρόσφατη .Αρα για πια ήθη και έθιμα και για ποια ένταξη θα μπορέσουμε να μιλήσουμε σε αυτούς τους ανθρώπους που μας τους φέρνουν εδω ; ..."

"... Και μιας και αναφερθήκατε για ρατσισμό, πότε αναφέρθηκε ο Έλληνας ; και μάλιστα μας κατηγορούν οι ίδιοι που μας κυβερνούν ότι είμαστε ρατσιστές . Εμείς οι Έλληνες; Εμείς οι Έλληνες που έχουμε μεταλαμπαδεύσει όλο το πολιτισμό σε όλο το πλανήτη; όλες τις τέχνες; τα πάντα; Και έρχονται να μας κατηγορήσουν ποιοι ; για ρατσιστές ποιους; τους Έλληνες; αν είναι δυνατόν!  Μα οι νόμοι που δημιούργησαν αυτοί ,τους  δημιούργησαν για τα δικά τους άτομα  δεν τα δημιούργησαν για τους Έλληνες. Ποτέ ο Έλληνας  δεν έχει προβεί σε ρατσιστικές ενέργειες το έχει διδάξει η ίδια η ιστορία μας. Ρατσιστές εμάς ε ;Που;  και για ποιο λόγο; ..."

"...Ίσα-ίσα τώρα θα αναφερθούμε στην ακρίβεια. Θέλω να δείξετε το παγκόσμιο καταπίστευμα του Αφγανιστάν για να δούμε ποιο είναι ρατσιστές. 200 δισεκατομμύρια δολάρια συνεχίστε να το δουν όλοι στην εικόνα 10.000 μετρικοί τόνοι χρυσό,  ποιοι υπογράφουν από την πλευρά του Αφγανιστάν ; Οι αξιωματούχοι τους ,γιατί τα αποκρύβουν  αυτά από όλους τους ανθρώπους ; και κατηγορούν εμάς για ρατσιστές ..Δεν μπορείτε να κατηγορήσετε ανθρώπους που λένε την αλήθεια. θα μπορούσαν κάλλιστα αν θέλανε τους ανθρώπους αυτούς και οποιουδήποτε κράτους να έχει την ευημερία του για να πάει στην ευδαιμονία του να τα αναδείξουν . ..."

"...Αυτό το σκοπό τον Έχει αναλάβει η Ελλήνων Συνέλευσις.Να μεταλαμπαδεύσει όλη την αλήθεια, όλα στο φως λέγανε ; Όλα στο φως αυτή την υποχρέωση την έχει αναλάβει η Ελλήνων Συνέλευσις. Είναι δικά τους στοιχεία είναι δικά τους ντοκουμέντα τα οποία αποκρύβανε για πάρα πολλά χρόνια από όλους τους ανθρώπους. Έτσι όλες οι χώρες που έχουν μεταναστεύσει εδώ στη χώρα, όλες οι χώρες έχουν το δικό τους πλούτο, ένα παραγόμενο πλούτο των ανθρώπων. Δεν έχει φύγει ο πλούτος των ανθρώπων εκ της έλευσης του ανθρώπου στον πλανήτη μας. Το ποιοι διαχειρίζονται πλούτο μας είναι πλέον εμφανέστατο και ποιοι τα διαχειρίζονται έχουμε αναδείξει όλα αυτά τα στοιχεία σε πάμπολλες εκπομπές σιγά-σιγά θα αποτυπωθούν κιόλας στο Ραδιο Μαγνήτες για να σταματήσει και αυτή η καραμέλα περί ρατσισμού, περί φασισμού και δεν ξέρω τι άλλο θα μπορέσουν να επινοήσουν για να κατηγορήσουν όλους εμάς που έπεσαν όλα αυτά τα στοιχεία διαμέσου ενός προσώπου, οφείλω να το τιμήσω και να το αναφέρω ,είναι το πρόσωπο αυτό έχει όνομα λέγεται Αρτέμης Σώρρας . Για αυτό ακριβώς δημιουργήσαμε τα δικά μας γραφεία τους δικούς μας τοπικούς οργανισμούς που είναι εμφανέστατοι, είναι ισόγειο , είναι εμφανέστατη και στις βιτρίνες των καταστημάτων μας των τοπικών μας  γραφείων αυτά τα οποία αναδείξαμε στην οθόνη ,έτσι έχει και  η χώρα μας παγκόσμιο καταπίστευμα, έχουμε αναφερθεί για τα 115 τρεις τα οποία είναι ένας παραγόμενος πλούτος των Ελλήνων του έθνους των Ελλήνων . Και όμως  η  υπηρεσία δίωξης  ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν τα λαμβάνει υπόψιν  αυτά ; Αν είναι ψέματα ,αν ειναι ψευδοι αυτά τα οποία διαδίδει, δεν τα διαδίδουμε δια μέσω του διαδικτύου ,τα έχουμε καθαρά και ξάστερα σε όλους τους τοπικούς οργανισμούς. Να μας απαντήσουν τελικά αυτοί και ας αφήσουν τα τερτίπια , τους πιάσαμε όλους αυτούς . ..."

"... Η ενωση θα τους στειλει από κει που ήρθαν. Ελλήνων Συνέλευσις ! ..."


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ 



Για να μην χάνεις εκπομπή κάνε εγγραφή/subscribe στο κανάλι μας στο YouTube και μη ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το καμπανάκι των ειδοποιήσεων για να ενημερώνεσαι πρώτος δια ότι νέο ανεβαίνει:
Ο Online σταθμός σου και τα Επίσημα Social Media του Μάγνητες Ράδιο:

Δεν υπάρχουν σχόλια