ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(ΕΚΠΟΜΠΗ) 03.11.2021 - Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ (Μέρος 2ο)

 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΒΑΙΟΣ

ΣΤΙΣ 03.11.2021 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΚΟΥΣΑΣ ΝΟΕΙ" ΤΟΥ "ΡΑΔΙΟ ΜΑΓΝΗΤΕΣ " ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΡΙΤΣΙΝΓΚΕΡ ΕΙΡΗΝΗ. Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ.ΓΕΛΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ; ΠΟΤΕ ΓΕΛΑΜΕ ΠΩΣ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ;ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ;

"...Στην προηγούμενη εκπομπή μας είχαμε αναλύσει με ποιον μηχανισμό δρα το γέλιο θεραπευτικά στον οργανισμό του ανθρώπου. Θα ήθελα να θυμηθούμε λίγο αυτούς τους μηχανισμούς .Να θυμίσω Καταρχήν το ότι το γέλιο είναι έμφυτο στον άνθρωπο και δεν έχει δοθεί τυχαία από τη δημιουργία ,υπάρχει ακριβώς επειδή αποτελεί όπλο προστασίας της υγείας μας. Συνεπώς υπάρχει ένας τεράστιος μηχανισμός με τον οποίο δρα μέσα στον οργανισμό μας ώστε να δραστηριοποιήσει συγκεκριμένες ομάδες συστημάτων .Είναι σαν να βάζεις σε λειτουργία ένα τεράστιο εργοτάξιο μέσα στον οργανισμό μας που δουλεύει για την προστασία μας. ..."

"...Αυτό που γίνεται κυρίως, δηλαδή με την σύσπαση μιας πληθώρας μυών είναι σαν να γυμνάζεται το σώμα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη οξυγόνωση κάθε κυττάρου και αναπνέουμε καλύτερα καλύτερα έτσι. Τα πνευμόνια μας ανοίγουν και παίρνουν περισσότερο οξυγόνο ,το νευρικό μας σύστημα δίνει εντολή στον εγκέφαλο να παράγει τις λεγόμενες ενδορφίνες που αναλύσαμε στην προηγούμενη μας εκπομπή αν θυμάστε και είναι οι ορμόνες που είχαμε πει ότι δρουν ως παυσίπονα και ηρεμιστικά  στον οργανισμό. Άρα μας κάνει να χαλαρώνουμε και να αισθανόμαστε ηρεμία και ευδαιμονία. ..."

"...Είχαμε μιλήσει επίσης, επιγραμματικά όμως, για κάποιες θεραπευτικές μεθόδους που χρησιμοποιούν για ιατρικούς σκοπούς κυρίως μέσα σε νοσοκομεία για τη θεραπεία του πόνου και του καρκίνου θα ήθελα να μας περιγράψετε αυτές τις μεθόδους .Είχαμε πει ότι έχουνε τις εξής μεθόδους : Πρώτον είναι η παρακολούθηση αστείων βίντεο , αυτή η μέθοδος εφαρμόζετε σε παιδιά ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο συνήθως σε κλινικές μέσα, γιατί φαίνεται πως κάνει πιο ανεκτό τον πόνο και μειώνει τα επίπεδα του άγχους.  Μάλιστα τείνει να καθιερωθεί σε κάθε θεραπευτική διαδικασία.  Το σχόλιο μου πάνω σε αυτό είχα πει ναι μεν χρειάζεται και ασφαλώς πολύ σωστά γίνεται όμως θα πρέπει να αναρωτηθούμε ποιος οδήγησε το περιβάλλον μας ολόκληρο σε αυτή την αποστασία ώστε να υπάρχουν αρρώστιες όπως ο καρκίνος .Ας αναρωτηθούμε λοιπόν .Είναι σαν αυτό που λέμε , να το πω έτσι λαϊκά , είναι αυτό που που λέει ο λαός , να σε κάψω πρώτα να σε αλείψω λάδι για να ιάνεις .όπως λέει πολύ σωστά και σοφά ο Ελληνικός λαος . ..." 

"...Δεύτερη μέθοδος θεραπείας είναι οι γιατροί κλόουν .Για να αστειευτούμε και λίγο , κλόουν είναι οι πολιτικοί μας και μπορούμε να γελάμε με τις ώρες μαζί τους. Αλλά ας πάμε στους γιατρούς κλόουν , υπάρχουν γιατροί κλόουν στην Αμερική έχουνε νοσοκομεία που χρησιμοποιούνται ηθοποιοί που είναι ντυμένοι σαν γιατροί με σκοπό να πηγαίνουνε σε κάθε παιδί ξεχωριστά και να το κάνουνε να γελάει .Φυσικά είναι το επάγγελμα τους αυτό  και γίνεται για κέρδος όπως είπαμε με ιδιωτική πρωτοβουλία και όχι από κρατική μέριμνα που κατά τη γνώμη μου η κρατική μέριμνα είναι αυτή που πρέπει να προλαμβάνει την αιτία .Να είναι προσανατολισμένη στη συλλογική ευδαιμονία έξω από τα νοσοκομεία κυρίως, στην ευρύτερη κοινωνία, ώστε να μη φτάνεις να γίνεσαι άρρωστος και να καταλήξεις στο νοσοκομείο και να έχεις ανάγκη από γελωτοποιούς για να γίνεις καλά . Έτσι δεν είναι ; Και πολλές φορές έχουμε δει και ηθοποιούς και ευρέως γνωστούς ανθρώπους να κάνουν ακριβώς το ίδιο . ..."

"...Άλλη μέθοδος θεραπείας είναι ομάδες γέλιου στα νοσοκομεία. Κέντρα θεραπείας του καρκίνου στις ΗΠΑ εφαρμόζουνε  προγράμματα με ασκήσεις που προκαλούν γέλιο για την αντιμετώπιση κάποιας ασθένειας .Βασίζονται στην σωματική άσκηση δηλαδή που επιφέρει γέλιο και στην μεταδοτικότητα του γέλιου. Ακόμα είναι οι ομάδες γιόγκα γέλιου .Εδώ είναι η πλήρες εκμετάλλευση ,εκεί όπου υπάρχουν πλούσιοι φυσικά εφαρμόζεται ,σε αυτούς μόνο απευθύνετε. Ο απλός λαός ο φτωχός λαός δεν έχει πρόσβαση σε τέτοιες θεραπείες. Οι ομάδες γιόγκα εφαρμόζονται και από μη ασθενείς και το ίδρυσε ο Iνδος  φυσιολόγος Madan Kataria ο οποίος ανέπτυξε τη γιόγκα γέλιου την δεκαετία του 1990 για να ασκείται από ομάδες σε δημόσια πάρκα και μάλιστα έφτασε να διαδοθεί παγκοσμίως με τη δημιουργία 5.000 Club γέλιου μέχρι το 2008 . Εκεί διδάσκεται ότι ακόμα και αν κάνεις, ακούστε, μία ψεύτικη γκριμάτσα βεβιασμένου χαμόγελου οι συσπάσεις των μυών του προσώπου σου  δίνουν την εντολή στον εγκέφαλο να εγκρίνει τις λεγόμενες ενδορφίνες που λέγαμε , όπως σας είπαμε στην προηγούμενη εκπομπή οι ορμόνες της ευεξίας και έτσι γίνεται η αρχή για μία καλύτερη υγεία έστω και με ψεύτικο και τεχνητό τρόπο δηλαδή. Ακόμα και όταν είσαι λυπημένος . ..."

"...Άρα θα πρέπει να χαζογελάς αν θέλεις να σωθείς, να γελάς ψεύτικα δηλαδή  και βεβιασμένα. Σε αυτό το σημείο μας έχουν φέρει . Όμως είναι αλήθεια ότι ακόμα και με μία ψεύτικη γκριμάτσα χαμόγελου ενεργοποιεί τον εγκέφαλο να εκκρίνει ενδορφίνες. Όμως αυτό ακριβώς αποδεικνύει ότι υπάρχει έκτακτη ανάγκη να ξεγελάσουμε δηλαδή τον εγκέφαλο μας , να τον εξαπατήσουμε πως είμαστε ευτυχισμένοι . Επειδή ζούμε μέσα σε ένα εντελώς απειλητικό για την υγεία μας καθεστώς και έχουμε ανάγκη να την χρησιμοποιήσουμε ως εκτατή λύση διάσωσης  αυτή την ψεύτικη γκριμάτσα χαμόγελου. Αυτό είναι όντως ανησυχητικό για την κατάντια  του περιβάλλοντός μας αλλά όντως βοηθάει  και επιβάλλεται να την εφαρμόσουμε αν θέλουμε παραμείνουμε υγιείς μέσα σε ένα εντελώς αποστακτικό περιβάλλον όπου ζούμε . ..."

"...Τα περισσότερα νοσοκομεία που διαθέτουν ομάδες γέλιου είναι αυτά όπου ο ασθενής πληρώνει αδρά γιατί μιλάμε για ιδιωτικά νοσοκομεία και εξειδικευμένες κλινικές άρα και πάλι καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι όλα γίνονται για οικονομική εκμετάλλευση και όχι από κρατική μέριμνα . Αυτό όχι μόνο είναι μία πρόσκαιρη καλοπληρωμένη κονσέρβα γέλιου όπως λέγαμε αλλά έχει και ημερομηνία λήξης όταν βγαίνεις από κει μέσα πέφτεις πάλι στο στόμα του λύκου, δηλαδή στο καθεστώς και υποτροπιάζει στην κατάθλιψη έτσι ώστε να έχεις συνέχεια την ανάγκη να μπαινοβγαίνεις στις κλινικές. Μιλάμε για χοντρές μπίζνες γιατί το καθεστώς μόνο για μπίζνες ενδιαφέρεται .Άρα το προνόμιο αυτό όπως καταλαβαίνετε το έχουν μόνο οι πλούσιοι για τι αν είσαι φτωχός δεν έχεις τη δυνατότητα να πληρώσεις και να αγοράσεις τη δυνατότητα  γέλιου . ..."

"...Ακόμα και στο θέατρο να πας να δεις μία κωμωδία πρέπει να πληρώσεις αδρά και αν δεν έχεις δεν μπορείς να μετέχεις στην ευδαιμονία και στην χαρά που κανονικά θα πρέπει να είναι προνόμιο όλων των ανθρώπων .Κάποτε πολύ παλιά στην αρχαιά Ελλάδα ήταν δωρεάν για όλους  το θέατρο .Το γέλιο είναι δοσμένο από την φυσιολογία σου από το ίδιο το δίκαιο της δημιουργίας σου και πρέπει να έχεις την δυνατότητα να γελάς στην καθημερινότητα σου .Αλλά εσυ ο άνθρωπος έχεις επιτρέψει γενικά να στο αφαιρούν αυτό το δίκαιο της δημιουργίας σου  ώστε να έρχονται μετά και να σου το πουλάνε σε μικρές δόσεις για να σε εκμεταλλεύονται. ..."

"...Ουσιαστικά αυτοί που δήθεν ενδιαφέρονται για να μας θεραπεύσουν με το γέλιο, για τα λεφτά μας ενδιαφέρονται και όλοι αυτοί είναι ιδιωτικής πρωτοβουλίας γιατί αν δεν είχαν οικονομικό όφελος δεν θα ενδιαφερόταν κανένας και δεν θα υπήρχαν όλες αυτές οι μέθοδοι. Να είστε σίγουροι ότι εκτός από ελάχιστες  περιπτώσεις γίνεται έτσι ακριβώς .Το κράτος δεν ενδιαφέρεται καθόλου απεναντίας κάνει ότι μπορεί για να μας προκαλέσει το άγχος να μας τρομοκρατήσει και να μας γεμίσει φόβο , οτιδήποτε και οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα. Τόσο υποκριτικά και τραγικά σάπια θα έλεγα είναι τα πράγματα μέσα σε ένα εντελώς αποστατικό σύστημα που ζούμε και μας έχει αφαιρέσει πλήρως τη λέξη ευδαιμονία από τη ζωή μας. ..."

"...Άρα πως θα γελάσουμε ; αφού είμαστε σχεδόν όλοι γονατισμένοι οικονομικά πιεσμένοι και αγχωμένοι. Αν γελάσεις βεβιασμένα ενώ από την άλλη ξέρεις ότι φερ ειπείν έχεις χάσει το σπίτι σου για παράδειγμα ή θα είναι σαν να έχεις πέσει πραγματικά  ,θα το έλεγα σε έναν κλαυσίγελο, σαν να βρίσκεσαι σε μία παρανοϊκή κατάσταση ημιτελή θα το κάνεις αν γελάσεις που θα σε χαντακώσει ακόμα περισσότερο στη μελαγχολία. Και το ίδιο θα σου συμβεί αφού γνωρίζεις ότι σχεδόν όλο το σύνολο της κοινωνίας πάσχει κατά τον ίδιο τρόπο. Πολλοί χαίνουν τις περιουσίες τους ,τα σπίτια τους ,τους κόπους μιας ζωής ,την εργασία τους, αυτοκτονούν περιορίζονται δραστικά η ελευθερία τους βιώνουν συνεχώς την αδικία κτλ. και περιμένουμε να γελάσουν ; και να γελάσουν αληθινά ; και περιμένουμε να έχει αποτέλεσμα το θεραπευτικό αυτό γέλιο σαν  σαν θεραπεία ; ..."

"...Όταν γελάς με αυτές τις συνθήκες από πίσω υποσυνείδητα η μελαγχολία αντιμάχεται  το θεραπευτικό αποτέλεσμα του γέλιου σου. Άρα είναι σαν να μην κάνεις τίποτα! ..."

"...Όμως δεν θα ήθελα να σταθώ στο ότι έχει κάνει το καθεστώς μέχρι σήμερα γιατί όλα αυτά λίγο-πολύ είναι γνωστά. Άλλα θέλω να εστιάσω στην αυριανή μέρα όταν οι Έλληνες αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας αυτής εδώ και εγκαθιδρύσουν την Ελλήνων Πολιτεία ..."

"...θα σας αναφέρω καταρχήν ότι το κλειδί για να μπορέσει να είναι πλήρως ευδαίμον ο άνθρωπος είναι η ριζική επανόρθωση και η επαναφορά των πάντων στη φυσική τους κατάσταση. Στην Ελλήνων Πολιτεία θα κοπούν όλα τα σάπια συστήματα που αρρωσταίνουν το περιβάλλον και κυρίως αυτά που βλάπτουν τη συνειδήσεις των ανθρώπων ..."

"...Στόχος δηλαδή και σκοπός μας θα είναι να επανέλθει στην ορθότητα της ανθρώπινη συνείδηση .Στην Ελλήνων Πολιτεία θα δημιουργήσουμε τις αληθινές προϋποθέσεις και αιτίες για να γελάνε όλοι οι άνθρωποι και να γελάνε αληθινά και όχι βεβιασμένα ούτε ψεύτικα ούτε να είναι προσωρινή η χαρά που μας δημιουργεί το γέλιο αλλά να είναι μόνιμα τα θεραπευτικά του αποτελέσματα. ..."

"...Όλες οι προϋποθέσεις ευδαιμονίας στην Ελλήνων Πολιτεία θα παρέχονται από την ίδια την πολιτεία στο σύνολο της κοινωνίας και όχι μόνο μέσα στα νοσοκομεία ως ιατρική μέθοδος. Το γέλιο δεν θα είναι μία πανάκριβη κονσέρβα όπως το είπα και πρωτύτερα, μία κονσέρβα ευδαιμονίας και θεραπείας με ημερομηνία λήξης όπως είναι σήμερα στο σάπιο καθεστώς της εκμετάλλευσης της υποκρισίας και του φθόνου προς τον άνθρωπο. Γιατί στην Ελλήνων Πολιτεία η θέση του φθόνου θα την πάρει η αφθονία. Ο άνθρωπος δεν θα στεναχωριέται για χιλιάδες ελλείψεις τόσο σε υλικό όσο σε ψυχικό και όσο και σε πνευματικό επίπεδο θα πάρει πίσω το δίκαιο του δηλαδή που το έχει μέσα του από την ίδια τη δημιουργία. ..."


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ 



Για να μην χάνεις εκπομπή κάνε εγγραφή/subscribe στο κανάλι μας στο YouTube και μη ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το καμπανάκι των ειδοποιήσεων για να ενημερώνεσαι πρώτος δια ότι νέο ανεβαίνει:
Ο Online σταθμός σου και τα Επίσημα Social Media του Μάγνητες Ράδιο:

Δεν υπάρχουν σχόλια