ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

( ΕΚΠΟΜΠΗ ) 29.10.2021 - Ε.Ε.Ε. & ΕΝΕΡΓΕΙΑ


ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΒΑΙΟΣ

 
ΣΤΙΣ 29.10.2021 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΚΟΥΣΑΣ ΝΟΕΙ" ΤΟΥ "ΡΑΔΙΟ ΜΑΓΝΗΤΕΣ " ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΡΙΤΣΙΝΓΚΕΡ ΕΙΡΗΝΗ. Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ  ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΤΖΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ: Ε.Ε.Ε (Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα) ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.. ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ.


"... Θα συζητήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα .Θα πούμε για την ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών και πως μπορεί να βοηθήσει η ηλιακή ενέργεια σε αυτό. Μπορεί να ενισχυθεί ένα ευάλωτο νοικοκυριό; Και με ποιον τρόπο; ..." 

"...Αφορά 250 χιλιάδες οικογένειες οι οποίες λαμβάνουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, που σημαίνει ότι είναι πράγματι με τα έγγραφα με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία ότι ναι είναι φτωχοί και είναι ευάλωτοι όποτε χρειάζεται βοήθεια. Όπως δίνεται , για παράδειγμα , το κοινωνικό επίδομα αλληλεγγύης. Υπάρχουν προτάσεις διάφορες ώστε να βοηθηθούν αυτά τα νοικοκυριά μέσω  ηλιακής ενέργειας ώστε να έχουν δωρεάν ρεύμα. Οπότε να μπορούν να καλύπτουν με τα επιδόματα τα οποία δίνει πολιτεία να καλύψουν τις ανάγκες της οικογένειας αυτής. με αυτό τον τρόπο μπορεί να συμβεί και αν θέλετε να περάσουμε στην ανάλυση πως ακριβώς μπορεί να γίνει αυτό. ..."

"...Αφορά περισσότερο κάποιες υποβαθμισμένες περιοχές και  συνοικίες οι οποίες μπορούν επάνω στις ταράτσες των  σπιτιών να μπουν κάποια ηλιακά πάνελ που θα συλλέγουν την ενέργεια του ήλιου και να την αποδίδουν ως ρεύμα μέσω κάποιων συσσωρευτών στις συνοικίες αυτές...."

"... Αλλά το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε αγροτικές περιοχές γιατί και εκεί υπάρχουν ευάλωτα νοικοκυριά όπου μπορούν στις σκεπές των σπιτιών τους να έχουν αυτό το πάνελ το οποίο βέβαια θα είναι χορηγία της πολιτείας ώστε να καλύπτονται βασικές ανάγκες του ρεύματος που χρειάζεται ένα νοικοκυριό. ..."

"... να θυμηθούμε λιγάκι το σύνταγμα το οποίο είναι πάνω από κάθε ΦΕΚ και κάθε  κοινή υπουργική απόφαση  λέει ότι η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να νοιάζεται, εκτός από την  προστασία της εργασίας του κάθε πολίτη ,για την υγεία του, για την ενέργεια που θα έχει και χρειάζεται νοικοκυριό του , για την παιδεία χίλια δυο για τα πάντα. Αρα υπάρχει υποχρέωση της πολιτείας να παρέχει το συγκεκριμένο υλικό θα έλεγα . Δεν έχει σημασία αν είναι ακριβό ή όχι ..."

"... Είναι ακριβότερη η αξία μιας ζωής ενός ανθρώπου ο οποίος είναι άνεργος και δεν μπορεί να μεγαλώσει τα παιδιά του όπως θα έπρεπε με αξιοπρέπεια . ..."

"... Το θέμα της θέρμανσης για παράδειγμα σε μια οικία , μία φτωχή οικογένεια θα δαπανούσε το 30% του εισοδήματός τους για ενέργεια . Το χειμώνα για τη θέρμανση και τα καλοκαίρια για να έχει δροσιά στο σπίτι του . Σε αυτή την δαπάνη όμως υπάρχει μια τίμηση 30% έως 50% . Οπότε σημαίνει ότι το μισό εισόδημα θα φύγει για καύσιμα . ..."

"...Το θέμα είναι πιο όμως; Ότι τα επιδόματα τα οποία παίρνει μια ευάλωτη οικογένεια είναι πενιχρά .Τι θα  του μείνει ; Θα πρέπει να διαλέξει  ή θα κρυώνει και θα έχει φαγητό για την οικογένεια του ή θα έχει ζεστή και θα πεινάνε. Κάτι πρέπει να συμβεί εδώ . Αρα είναι μία λύση το ηλιακό πάνελ για να δοθεί μία ευκολία μια ανάσα σε ένα ευάλωτο νοικοκυριό. ..."  

"...δεν μπορούμε να καταδικάζουμε ευάλωτες οικογένειες . Πρέπει να βρούμε μία λύση . Τώρα βέβαια την λύση αυτή που  ανέφερα είναι σκέψεις διαφόρων ανθρώπων εκτός θεσμικών θέσεων της πολιτείας  ,δημοσιογράφων ,ερευνητών κτλ. οι οποίοι το πρότειναν αυτό να συμβεί σαν λύση δηλαδή . Από κει μετά πρέπει να περάσει μια άλλη διαδικασία , να περάσει πολύ σκέψη  ,είναι η επεξεργασία , να βρεθεί το κόστος , τι ; πως ; και γιατί για να μπει σε εφαρμογή ..."

"...Αυτό σύμφωνα με την δραστηριοποίηση που δείχνουν οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια υπολογίζω γύρω στο χρόνο με ενάμιση χρόνο  , οπότε πάμε για  δεύτερο χρόνο. Δεν νομίζω ότι μπορούν να περιμένουν μέχρι τότε όλες αυτές οι οικογένειες . Η δική μου  εκτίμηση . ..."

"... Είναι μία καλή κίνηση για να αποδοθεί ένα μέρος δικαίου . Το όφελος που έχουμε από την ηλιακή ενέργεια είναι πολύ μεγάλο γιατί δεν υπάρχει αποτύπωμα στο περιβάλλον ,στο νερό , στον άνθρωπο το οποίο να  επηρεάζει αρνητικά να δυσκολεύει τη ζωή μας . Είναι πάντα εκεί ο ήλιος μας δίνει την ενέργεια του δίνει ζωή σε όλη την γαία . Αρα μπορούμε να εκμεταλλευτούμε πολύ εύκολα , από την στιγμή που έχουμε βρει αυτή την τεχνολογία , την ενέργεια και να ζεσταίνονται σπίτια μας να κινούμαι βιομηχανικές μονάδες ή ότι άλλο χρειαστεί που  χρειάζεται  ενέργεια . ..."

"... Το πρόβλημα είναι πιο;  Εκεί θέλω να εστιάσουμε ! ότι έχει σχέση με τη διάχυση του οφέλους από την ηλιακή ενέργεια . Εκεί είναι το πρόβλημα γιατί δεν δίνεται το όφελος σε όλους τους πολίτες . Έχουμε δει όλοι μας στις περιοχές μας ότι πολλά δικαιώματα για να για να χτίσει κάποιος ένα φωτοβολταϊκό σύστημα το χωράφι , δεν μπορεί επειδή τυχαίνει  να έχουν καλύψει την ποσόστωση στα αγροτεμάχια εκείνης της περιοχής κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι είναι επιχειρηματίες . Οι οποίοι έχουνε ΑΦΜ αγρότη  για παράδειγμα μπορεί να είναι η σύζυγος τους , μπορεί να είναι η κόρη τους . Με αυτόν τον τρόπο αν έχουν καλύψει μία περιοχή έχουν 50.000 στρεμμάτων και αυτοί έχουν βάλει 100-200 στρέμματα δεν μπορεί κάποιος άλλος σε εκείνη την περιοχή  κάποια τέτοια εγκατάσταση ...."

"... Το όφελος πηγαίνει στον επιχειρηματία ο οποίος είχε τα χρήματα και μπήκε στην διαδικασία και εκτέλεσε άμεσα το έργο. Ναι αλλά κατά πόσο δίκαιο είναι αυτό ; ..."

"...Η πολιτεία είναι αυτή η οποία θα πρέπει να μεριμνήσει για την απόδοση του δικαίου . Γιατί δίνουμε εντολές σε κάποιους ανθρώπους να εκτελέσουν το συλλογικό όφελος και συλλογικό συμφέρον και αντιθέτως εκτελούν  το αντίθετο από αυτό .  Δυστυχώς βλέπουμε πως η ιδιωτικοποίηση των πάντων έχει πάρει ένα δρόμο ο οποίος δεν σταματάει ..."

"... υπάρχει μία επιλογή να γίνει πριμοδότηση δύο τριών μεγάλων παικτών στην ηλιακή ενέργεια και στην αιολική . Με αυτό τον τρόπο είναι λίγοι αυτοί που γεμίζουν την τσέπη τους και όλοι οι άλλοι μένουν στην απέξω! Και ποιοι είναι όλοι οι άλλοι ; Το έθνος ! είμαστε όλοι εμείς! Αρα λοιπόν η επιλογή από ποιον έγινε ; Εκεί θα πρέπει να βρούμε τις ευθύνες . Ποιος επέλεξε 3-4-5 άτομα ;δεν εχει  σημασία το νούμερο . Σημασία έχει τα λίγα άτομα αυτά που έχουν το όφελος από αυτή την ενέργεια. Ποιοι είναι αυτοί που πήραν την απόφαση ; Μα ποιος άλλος ;! Οι δικές μας κυβερνήσεις αυτοί οι άνθρωποι που είναι στα υπουργεία ανάπτυξης ,βιομηχανίας κλπ. ..."


"... τελικά χρειαζόμαστε εκπροσώπους και όχι αντιπροσώπους ..."


"... Ακριβώς αυτό είναι το ζητούμενο για να έχουμε μία Δημοκρατία χωρίς εισαγωγικά . Αυτό που κάνουν δηλαδή όλα αυτά τα πολιτικά παιδιά θα έλεγα, γιατί περί παιδιών πρόκειται πολιτικών , τι κάνουνε ; Ενδιαφέρονται να κάνουν μόνο βραχυπρόθεσμες εξάρσεις παροχών εντυπωσιακού χαρακτήρα μόνο και μόνο για να προκαλέσουν την προσοχή την δικιά μας για να ασχοληθούμε μαζί τους και να τους ξανά βγάλουμε γιατί νιώθουμε ότι είμαστε εξαρτημένοι από αυτούς . ..."

"...Δεν γίνεται έτσι η εργασία αυτή ! Εδώ θέλει ένα μακροπρόθεσμο σχεδιασμό θέλει συνέπεια θέλει σοβαρότητα . Αυτό δεν μπορούν να μας το παρέχουν και πότε κάνεις εώς σήμερα δεν το έχει πράξει αυτό! ..."

"...Όσον αφορά  για την εκπροσώπηση και αντιπροσώπευση δεν υπήρχε ως και σήμερα.185 χρόνια τώρα έχουμε δημοκρατία υποτίθεται. Δεν υπάρχει κάποιος εκπρόσωπος και εκεί είναι η διαφορά του ενός με του άλλου . Αντιπρόσωπος είναι αυτός που αντί του προσώπου μου γράφει κάποια πράγματα . Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πράξει και αλλά πέραν αυτού που το έχω πει . Γιατί λέει αντί του προσώπου. ..."

"... Στην άλλη περίπτωση του εκπροσώπου του πολίτη τι σημαίνει ; Εκ του προσώπου δηλαδή παίρνει από το πρόσωπο την εντολή και εκτελεί . Αρα λοιπόν εκτελεί μόνο ότι εντολή πάρει . Στην περίπτωση του εκπροσώπου ο πολίτης είναι διασφαλισμένος ότι σίγουρα θα εκτελεσθεί αυτό που έδωσε εντολή . Διαφορετικά θα μπορεί να ανακαλέσει τον εκπρόσωπο που έστειλε. ..."

"...επειδή έχουμε ένα πολιτικό σύστημα το οποίο τα τελευταία χρόνια η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται κάτω από μία ομπρέλα ασυλίας την οποία τη δημιούργησε το ίδιο το καθεστώς το πολιτικό που έχουμε. Για ποιο λόγο ας αναρωτηθούμε έχει συμβεί αυτό ;  Γιατί δεν θέλουν να έχουν ευθύνες για αυτά που πράττουν . Αυτή είναι μία εκτίμηση μία διαδικασία λογική μία διεργασία που φτάνουμε σε αυτό το συμπέρασμα. Όταν κάποιος δεν θέλει να εκτεθεί για αυτά που πράττει ,τι  κάνει ; Ψάχνει να βρει κάτι να το κρύψει αυτό ή να θωρακιστεί να μην τον ενοχλήσει κάνεις . ..."

"...Αρα λοιπόν ποιος ο λόγος εγώ να δώσω εντολή σε έναν άνθρωπο ο οποίος άλλα μου λέει και άλλα να πράττει ; Κανένας ! Δεν υπάρχει κανένας λόγος κρίθηκαν ανάξιοι όλοι αυτοί για το συλλογικό συμφέρον . Περισσότερο βέβαια θα έλεγα ότι δεν είναι μόνο ανάξιοι ,κρίθηκαν και επικίνδυνοι για το ίδιο το έθνος μας.  Γιατί βλέπουμε καθημερινά ειδικά τα τελευταία χρόνια μετά την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας του 2010 που υπήρξαν υπουργοί βουλευτές οι οποίοι δεν διάβασαν τι υπέγραψαν ! Σε ποιον να το πεις αυτό ; και να πει  εντάξει είναι λογικό ;  Για αυτό μίλησα πριν για το πράττειν αλόγα . Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι πρέπει να περάσουν στο παρελθόν από εμάς τους ίδιους . ..."

"... Γιατί εμείς είμαστε ιδιοκτήτες και πρέπει να αναλάβουμε εμείς την ίδια μας τη χώρα και τη διαχείριση της εννοείται ! ..." 

"... - Η Ελλήνων Συνέλευσις έχει τα φόντα , ας το πούμε έτσι , να πραγματοποιήσει μεγαλόπνοα σχέδια και πώς ; - Η Ελλήνων Συνέλευσις έχει τα πάντα, έχει πρόγραμμα έχει τα κεφάλαια τα οποία έχουν αποδειχθεί με έγγραφα και πιστοποιούν την γνησιότητα των εγγράφων , γράφουν την ύπαρξη των χρήματων  και συγχρόνως έχει και το αξιακό σύστημα ,το  Ελλάνιο αξιακό ,τα 33 Ελλάνια πρωτοκολλά,  το οποίο διασφαλίζει τον κάθε πολίτη ότι πράγματι θα υπάρχει ισονομία θα υπάρχει δικαιοσύνη  και όλα αυτά που ψάχνουμε τόσα χρόνια κυνηγώντας φαντάσματα μέσα στους πολιτικούς σχηματισμούς ..."

"... Η διαδικασία της εκπροσώπησης των πολιτών έχει συμβεί στις 4 Σεπτεμβρίου του 2015 . Έχουμε  αριθμό πρωτοκόλλου 6199 αριθμό πρωτοκόλλου Αρείου Πάγου! Το τονίζω αυτό! Και αυτό συνέβη την ημέρα αυτή που ο κ. Αρτέμης Σώρρας ο πρόεδρος του μοναδικού ανθρωποκεντρικού φορέα κατέθεσε  το πρόγραμμα αυτό της Ελλήνων Συνέλευσις  το οποίο μεριμνεί για όλους και για τα πάντα ! ..."

"... Τα κεφάλαια αυτά μπορούμε να δούμε και τις προγραμματικές δηλώσεις .  Αφορούν τα κεφάλαια τα 600 δις δολάρια τα οποία είναι ως δάνειο για την Κυρίαχη Ελληνική Δημοκρατία για εμάς δηλαδή το έθνος.  Αφορά τα 2,3 τρις τα οποία είναι χρήματα από τα παγκόσμια καταπίστευμα , έχουν εκταμιευθεί με εγγυήσεις του  κ. Αρτέμη Σώρρα  , έβαλε την περιουσία του δηλαδή αυτός ο άνθρωπος για όλους εμάς και αφορά 49000 έργα αυτό το ποσό, εγκεκριμένα έργα το τονίζουμε αυτό. Που σημαίνει τι ;  Ότι αμέσως μόλις θελήσει κάποιος δήμος στην Ελλάδα στην Κύπρο ή στο εξωτερικό που υπάρχει ελληνισμός μπορεί να εκτελέσει άμεσα το έργο που θέλει για τον δήμο του . ..."

"...Έχουμε δέσμευση  ,εδώ πηγαίνουμε στην εκπροσώπηση . Έχουμε δέσμευση καταθέτοντας  στον Άρειο πάγο το πρόγραμμα ,τα κεφάλαια και το αξιακό.  Έχουμε δεσμευτεί από κείνη την ημέρα ότι αμέσως μόλις αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας  θα εκτελέσουμε μόνο αυτό το πρόγραμμα , να χρησιμοποιήσουμε μόνο αυτά τα κεφάλαια . Όλα αυτά  τα  προγράμματα θα τα διαχειριστούμε  μόνο με το αξιακό . Κάθε ενέργεια και πράξη που θα συμβαίνει θα εκτελείται σύμφωνα με το αξιακό, με τις 12 αξίες, 18 αρχές και 3 πολιτειακούς νομούς .Δεν μπορούμε να πράξουμε κάτι άλλο ! ..."

"... Αυτό είναι εκπροσώπηση! Η δέσμευση οποιουδήποτε υποψηφίου βουλευτή της Ελλήνων Συνέλευσις είναι αυτή .Δηλαδή χωρίς ασυλία ,δεν πρόκειται να πάνε στην βουλή αν πρώτα δεν υπογράψουν έγγραφα αποποίησης κάθε ασυλίας!  Αυτό σημαίνει εκπροσώπηση και αυτό είναι κάτι που ψάχνουμε όλοι μας χρόνια τώρα .Να λοιπόν που είναι τώρα εδώ μπροστά μας ! ..."

"...Να ξεκαθαρίσουμε και κάτι ακόμη . Υπάρχει μία ακόμη δέσμευση ,μικρή φαίνεται αλλά είναι τεράστια μετά τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί σε όλους τους Έλληνες και τα ευάλωτα νοικοκυριά θα έλεγα ότι δεν είναι μόνο 250 χιλιάδες υπάρχουν και συνταξιούχοι και ποιος ξέρει πόσοι ακόμη υπάρχουν γιατί δεν καταγράφονται είναι πολλοί που δεν φαίνονται . ..."

"... Ο κ. Αρτέμης Σώρρας  και η Ελλήνων Συνέλευσις έχει μεριμνήσει για όλους  και αμέσως μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης απο την Ελλήνων Συνέλευσις .Αυτο είναι δέσμευση και κατατεθειμένο στο Άρειο πάγο .Την επόμενη μέρα 20 χιλιάδες ευρό θα περάσουν σε κάθε ΑΦΜ Ελληνίδας Έλληνα πολίτη που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους .Αυτό το ποσό  δεν επιστρέφεται είναι εφάπαξ το παίρνεις , για ποιο λόγο το παίρνεις ; και αυτό είναι αποτυπωμένο! Για ανακούφιση έως ότου ξεκινήσουν τα έργα που προανέφερα του ποσού των 2,3 τρις 49.000 έργα . ..."

"... Ένα εργοτάξιο όλη η Ελλάδα . Που σημαίνει ανεργία; Τι είναι αυτό ;  μία λέξη η οποία θα χαθεί από το λεξιλόγιό μας έτσι απλά με μία κίνηση μόνο εξαφανίζουμε μια λέξη ,πως ; Στηρίζοντας το δικό μας φορέα την Ελλήνων Συνέλευσις για να αναλάβουμε όλοι μαζί την διακυβέρνηση της χώρας . ..."

"... Γιατί η εκπροσώπηση, αυτός που θα πάει στη βουλή δηλαδή , δεν θα είναι αυτός ο οποίος ήταν ο πατέρας του πολιτικός ή γιατρός ή μεγαλοδικηγόρος . ΟΧΙ! Θα βγει μέσα από τους δήμους αν κριθεί άξιος από τους συνδημότες του . Αυτός θα περάσει την  διαδικασία να ανέβει προς τα πάνω για διοικήσει και τη χώρα ..."

"... Θα ισχύει αυτό όσο αποδεικνύει ότι πράγματι ενδιαφέρεται για το συνολικό όφελος . Με το που θα εμφανίσει κάποια άλλη συμπεριφορά η οποια δεν είναι αρμονική με το Ελλάνιο αξιακό ,αυτομάτως τον ανακαλούμε και εννοείται θα έχει και ευθύνες για ότι έχει πράξει  αν έχει προξενήσει κάποια βλάβη στη χώρα , στους Έλληνες στο έθνος μας ! ..."

"...Δεν υπάρχει κάτι πιο ολοκληρωμένο  εκτός από την Ελλήνων Συνέλευσις πρόγραμμα , της κεφάλαια το αξιακό είναι τόσο καλά δομημένο που δεν μπορεί να περάσει, σε αυτό το πρόγραμμα μέσα ,σε αυτή τη σφαίρα πυρός που έχει δημιουργηθεί  ούτε μία ίνα από οποιοδήποτε ρούχο ,έτσι απλά. Να το κάνουμε λιγάκι παραστατικά  να κατανοήσει ο τηλεθεατής μας τι ακριβώς είναι η Ελληνων Συνέλευσις . ..."

"... Είναι ο δικός σου φορέας Έλληνα Ελληνίδα  δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από αυτό που να είναι δικό σου για αυτό το λόγο έχει ιδρυθεί η Ελλήνων Συνέλευσις  για εξυπηρέτηση το ίδιο το έθνος . Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο ! ..."




ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ 


Για να μην χάνεις εκπομπή κάνε εγγραφή/subscribe στο κανάλι μας στο YouTube και μη ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το καμπανάκι των ειδοποιήσεων για να ενημερώνεσαι πρώτος δια ότι νέο ανεβαίνει:
Ο Online σταθμός σου και τα Επίσημα Social Media του Μάγνητες Ράδιο:


Δεν υπάρχουν σχόλια