ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

( ΕΚΠΟΜΠΗ ) 05.11.2021 - ΑΠΟΥΣΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

 

 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΒΑΙΟΣ

ΣΤΙΣ 05-11-2021 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΚΟΥΣΑΣ ΝΟΕΙ" ΤΟΥ "ΡΑΔΙΟ ΜΑΓΝΗΤΕΣ " ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΜΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ. Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ¨έθιξε το τεράστιο κεφάλαιο της Δικαιοσύνης επισημαίνοντας την ως ΑΠΟΥΣΑ αφού τα όσα διαδραματίζονται στην χώρα μας είναι αντισυνταγματικά και αυτή με την σειρά της κάθεται απλώς παρατηρητής. Μια απ τις ειδήσεις που πέρασε στα ψιλά ήταν η δημόσια δήλωση του κ. Καμμένου στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, όπου η περίφημη Συνθήκη των Πρεσπών πέρασε, ενω μπορούσε κάλλιστα να ρίξει την κυβέρνηση λέγοντας ΟΧΙ, πράγμα που δεν έγινε φυσικά, αφού ο ίδιος καταγγέλει δημόσια ότι οι Βουλευτές του χρηματίστηκαν περνόντας στον ΣΥΡΙΖΑ! Γιατί δεν αντιδρά η Δικαιοσύνη; Αφού η Δικαιοσύνη θεωρείται Ανεξάρτητη Αρχή του Κράτους γιατί διαθέτει Υπουργείο; Τι ρόλο παίζει η υπογραφή των Μνημονίων;¨


"...Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά ,είδηση που αφορά ένα σημαντικό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουμε όλοι εμείς και αφορά την ίδια την δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη όπως θα δούμε και θα αναλύσουμε  στην είδηση αυτή, δεν έπραξε για άλλη μία φορά σύμφωνα με τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντα της το  πρέπον. Μια δικαιοσύνη που πρέπει να είναι ανεξάρτητη όπως διαφημίζεται αλλά δεν πράττει. Μια είδηση που αφορά  την συνθήκη των Πρεσπών ,αφορά το όνομα της Μακεδονίας μας, άφορα την προδοσία την οποία για άλλη μία φορά επιτέλεσαν οι άνθρωποι αυτοί, οι βουλευτές ,οι οποίοι είναι πάνω στο ελληνικό κοινοβούλιο. ...."

"...Αναφέρομαι συγκεκριμένα στον κύριο Καμμένο ο οποίος ήταν Υπουργός Εθνικής Άμυνας επί της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ , όλοι τον θυμόμαστε , είδαμε μία σύμπραξη για πρώτη φορά αριστερά και δεξιά να συγκυβερνούν δίνοντας ένα νευραλγικό υπουργείο, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Υπουργοποιώντας και αμείβοντας τον κύριο Καμμένο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τις υπηρεσίες που έφερε σε αυτή ,σε αυτό το κυβερνητικό σχήμα. Αναφερόμαστε βέβαια στην συνθήκη των Πρεσπών , όπως έχει αναφέρει εξαρχής , μια συνθήκη η οποία είχε μόνο απώλειες  και βαρύτατη μάλιστα απώλεια εκ μέρους της χώρας μας , εκ μέρους της Ελλάς μας και αφορά τα εθνικά μας σύνορα και την ονομασία που δόθηκε σε ένα κρατίδιο, στην κυριολεξία κρατίδιο , το οποίο μέχρι πρότινος ονομαζότανε Σκόπια και μετέπειτα Fyrom. ..."

"...Μια σοβαρή καταγγελία που έκανε ο ίδιος ο κύριος Καμμένος πρόσφατα και αναφέρει πως οι βουλευτές του χρηματίστηκαν . ( Δειτε εδω το σχετικο βιντεο : Καμμένος : Πώς να ρίξω την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τις Πρέσπες αφού οι βουλευτές μου είχαν ήδη αγοραστεί; ..."

"...Είπε κάτι ο δημοσιογράφος που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Αν θέλατε λέει ρίχνατε την κυβέρνηση, μπορεί ένας βουλευτής να ρίξει μία ολόκληρη κυβέρνηση ; Ασφαλώς και μπορεί , από την στιγμή που θα υπάρχει από ένα κόμμα παραίτηση όλων των βουλευτών ,των εκλεγμένων και των αναπληρωματικών αυτών σε μία συνθήκη σε μία συμφωνία που αποβαίνει εις βάρος της χώρας. Σύσσωμοι παραιτούνται και τι κάνουν ; Βγαίνουν στον ελληνικό λαό ,βγαίνουν στον Έλληνα πολίτη ,αναφέρουν τους πραγματικούς   λόγους της παραίτησης. Γιατί εδώ πρόκειται περι εθνικής προδοσίας ,είναι ξεκάθαρο ,γιατί όταν χρηματίζονται οι βουλευτές ..εμείς τι στέλνουμε τέλος πάντων στο κοινοβούλιο ? Ανθρώπους ευάλωτους ; ή την ίδια την βούληση μας να την αντιπροσωπεύσουν απ ΄οτι αναφέρει το ίδιο το σύνταγμα μας ; Ο καταστατικός χάρτης ,η συμφωνά μας, δηλαδή το έθνος με το κράτος .Μερικοί νομίζουν ότι είναι κάτι διαφορετικό το κράτος από το έθνος. Κράτος σημαίνει δύναμη ,μα δεν υπάρχει κράτος  αν δεν υπάρχει έθνος . ..." 

"...Και όμως τέτοιου είδους σοβαρότατη καταγγελία στα Μ.Μ.Ε. ,μέσα στην τηλεόραση, ουδείς εισαγγελέας έκανε την επέμβαση του, όχι παρέμβαση , επέμβαση άμεση, αμεσότατη . Γιατί κωφεύουν όλοι ; Μα τι σοι κράτος έχουμε ; Μας τιμωρούν τους γηγενείς ; Η ίδια η δικαιοσύνη και να μην πράττει τα συμφέροντα του ελληνικού έθνους ; Μα από εκεί ρέει η δύναμη τους ,ολονών ,όλων των μηχανισμών του κράτους απορρέει από την δύναμη του ελληνικού έθνους. ..." 

"...Όλοι τους είναι διορισμένοι και αγκυλωμένοι σε πολλές ενέργειες τις οποίες έχουν κάνει κατά το παρελθόν , αναρριχώμενοι σε αυτά τα υψηλότατα αξιώματα και ειδικά ο νευραλγικός τομέας της δικαιοσύνης έπρεπε να λειτουργεί πραγματικά ανεξάρτητα και όχι κατά το δοκούν .Και όχι όπως λέει άρθρο του ποινικού κώδικα και της ποινικής δικονομίας ,αν θυμάμαι καλά το 177 ή 178 ; που μπορεί να βγάζουν και αποφάσεις σύμφωνα με τη συνείδησή τους .Ποια συνείδηση έχουν να ξεπουλούν την ίδια την πατρίδα και να μη γίνεται επέμβαση καθόλου ; Ανεξαρτήτως αν έχουν κάποια στοιχεία, δηλαδή μπορεί να πας ότι στοιχεία θες και να σου πει βάση της συνείδησης μου εγώ σε θεωρώ ένοχο .Μόνο στην Ελλάδα γίνονται. ..."

"...Όλοι διορίζονται και η κυβέρνηση είναι διορισμένη ,έτσι αναφέρουν οι νόμοι ,τα ΦΕΚ.Τα έχουμε αναδείξει πολλές φορές αυτά τα θέματα. Όλοι διορίζονται μεταξύ τους σε μια ανομία και αν μη τι άλλο δεν έχει συσταθεί ποτέ σε σώμα η βουλή .Αντιλαμβάνεστε να υπάρχουν βουλευτές μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο και μιλάμε για το σύνολο δεν μιλάμε για κάποιους οι οποίοι εξαιρούνται, να μην έχουν ΦΕΚ νομιμότητας ότι είναι πράγματι βουλευτές ; Πως νομοθετούν ;  Πώς περνούν οι νόμοι; Μα είναι και οι καθ ΄ ύλην αρμόδιοι , είναι το νομοθετικό σώμα. ..."

"...Υπάρχει ΦΕΚ διάλυσης της Βουλής . Δηλαδή πώς είναι δυνατόν αφού δεν συστήνεται κάτι να διαλυθεί ; ..."

"...Θα ήθελα να σταθώ λίγο στον κυβερνητικό εκπρόσωπο γιατί βρέθηκε πάλι δια μέσω του διαδικτύου μια συγκεκριμένη αναφορά παίρνοντας μια θέση ,ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  για τις καταγγελίες οι οποίες αποτυπώθηκαν μέσα στο τηλεοπτικό γυαλί. Για το tweet που είχε κάνει . Ο κύριος Γιάννης Οικονόμου αναφέρθηκε  για την ανοχή της κυβέρνησης ,αναφέρθηκε για ακροδεξιά  και απάντησε στο Twitter ,υποτίθεται ότι κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση, γράφει ¨ο κ. Τσίπρας που κυβέρνησε με ένα κομμάτι της ακραίας δεξιάς του κ. Καμμένου δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στην παράταξη που ξεκίνησε την δίωξη της εγκληματικής οργάνωσης και στην κυβέρνηση που στην διάρκεια της θητείας της ολοκληρώθηκε η δίκη και καταδίκη της Χρυσής Αυγής ¨ Εδώ βλέπουμε όμως και μία απάντηση του Πάνου Καμμένου η οποία δεν γίνεται να μην σχολιαστεί .λέει από κάτω ¨ Γιαννάκη μου θυμάσαι που με παρακαλούσες να σε πάρω μαζί μου αλλά με θέση μετακλητού .Μη με προκαλείς. ¨ Σαν να  βλέπουμε εδώ μία ξεκάθαρη  απειλή, ότι μη με προκαλείς θα πω κι άλλα θα βγάλω και άλλα στοιχειά. ..."

"...Όμως δεν είναι οικονομική ανταμοιβή . Εδώ μιλάμε για οικονομικές συνδιαλλαγές πλέον ,ξεκάθαρες από μία ασκούμενη πολιτική εκθετική κατά όλων ημών. ..."

"... Είναι τώρα τελευταία μόδα έχει γίνει από τους πολιτικούς μας βλέπουμε, αν δεν έχουν να πουν κάτι μπροστά στην κάμερα του γράφουν μέσω Twitter και βγαίνουν τα κανάλια πάλι και αναπαράγουν μία είδηση η οποία δεν είναι καν είδηση , απλά να ασχολείται ο κόσμος με κάτι. ..."

"...Γιατί η δικαιοσύνη μας είναι απούσα ;  Η απάντηση αυτή πρέπει να απευθυνθεί η ίδια δικαιοσύνη μέσω των ανωτάτων θεσμικών οργάνων που στελεχώνουν τη δικαιοσύνη μας .Οι εισαγγελείς του Αρείου Πάγου δεν τα βλέπουν αυτά ; Ένας τοπικός εισαγγελέας ; Για την υπογραφή του μνημονίου ήδη έπρεπε να είχε κάνει την επέμβαση της . Δεν μπορεί να υπογράφεις μνημόνια τα οποία καθιστούν υπόδουλο εσαεί την χώρα μας σε αυτούς τους δυνάστες , σε αυτούς τους δανειστές που ήρθαν ντε και καλά να σώσουν  την χώρα. Δεν μπορεί κανένας να σώσει τη χώρα εκτός από τον γηγενή, από τον άνθρωπο που πονάει την πατρίδα του και από κανέναν άλλον. ..."

"...Βιώνουμε ένα πόλεμο στην πραγματικότητα νόησης ,παίζουν με το μυαλό μας . Είναι και το αίμα , η αυτοκτονία είναι αίμα , η απώλεια  Ελλήνων αδελφών μας , που εμείς που με τη δική μας συμμετοχή και με την αδράνεια μας αφήνουμε και τα προσπερνάμε χωρίς να συμβαίνει τίποτα . Όλα αυτά τα οποία βλέπουμε μέσα ,είτε στο τοπικό επίπεδο, είτε εν γένει στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας ..."

"...Αυτά πρέπει να κοπούν και πρέπει να κοπούν μόνο με την ένωση μας . Οι χαρακτηρισμοί περι ακραίων δεξιών, ακραίων αριστερών, κεντρώων και μη.Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι μία ολότητα μονάδα που αφορά όλους τους ανθρώπους, είναι ανθρωποκεντρικός οργανισμός που δημιουργήθηκε για τον άνθρωπο. Απλώς ο άνθρωπος πρέπει να επανέλθει στην αρχική του θέση, να γίνει πραγματικός πολίτης για να πρεσβεύει αυτά τα οποία πρεσβεύουν οι ίδιες οι ανθρώπινες αξίες. Είναι αυτές που ξεχάσαμε στο σύνολό μας, αφήνοντας και βλέποντας μπροστά στα μάτια μας την κατάπτωση όλων των ηθών και αξιών . Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι παρούσα και για φανταστείτε να βρεθούμε σε ένα πόλεμο να έχουμε τον εχθρό απέναντι ,με συμβατικά όπλα και να ρωτάς τον διπλανό σου που πολεμάτε μαζί, τι ψήφισε στις εκλογές, αν είσαι αριστερός αν είσαι δεξιός αν είσαι κεντρώος. Η Ζωή και η απώλεια των ζώων εμπεριέχει όλους αυτούς τους χρωματισμούς, εμείς είμαστε χωρίς χρώμα ,χωρίς κόμμα και χωρίς δόγμα, είναι το σύνολο όλων των ανθρώπων. Αυτά τα τρία που ανέφερα είναι και αυτά που διαχωρίζουν τον Ελλην ανθρωπο. ..."

"...Το παρατηρούμε και γενικά αυτό το πράγμα ,δηλαδή διαχωρίζετε ο κόσμος είτε σε ομάδες ,σε δόγματα είτε σε κόμματα και μου ήρθε τώρα αναλαμπή ένα στιγμιότυπο στην τηλεόραση όταν έγιναν οι πυρκαγιές στην Πελοπόννησο φέτος ,που  βγήκε ένας άνθρωπος εκεί και λεει πως σβήσατε την φωτιά αφού δεν υπήρχε πυροσβεστικό ; Λέει πήρα τον γείτονα , ο γείτονας τον άλλον ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί εκείνη  την στιγμή που έπρεπε ενώθηκαν και έσβησαν τη φωτιά. Το φέρνω σαν παρομοίωση αυτό , αλλά πρέπει να φτάσουμε σε αυτό το σημείο ; Δεν πρέπει να προλαμβάνουμε τα γεγονόντα ; Η πρόληψη που πάει ; ..." 

"...Αυτό το οποίο λείπει από την Ελληνική κοινωνία και από τον Έλληνα πολίτη είναι η συμμετοχή του στα κοινά, απαξιώνοντας  την ίδια την πολιτική χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι ο ίδιος ασκεί την πολιτική .Δηλαδή που αποτυπώνεται στα καφενεία ,στο οικογενειακό μας περιβάλλον ή παντού, είναι θέσεις που παίρνουμε .Αλλά πρέπει αυτές να τις αναδείξουμε οργανωμένα, για αυτό οργανωθήκαμε εμείς πλέον, γιατί τι θέσαμε και εμείς τις ερωτήσεις προφορικός , μετέπειτα εγγράφως .Αφού είδαμε ότι κωφεύουν και αφού είδαμε τα πραγματικά στοιχεία ,είδαμε αποτυπωμένους τους προϋπολογισμούς ,τα 600 δις που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε ότι είναι μέσα και κωφεύουν άπαντες αφήνοντας τα αδέλφια μας έξω να λιμοκτονούν, να μην έχουν να βάλουν πετρέλαιο, η δικαιοσύνη απούσα, για πιο λόγο ;  Δεν δικαιούται ποιος ; Ο φορολογούμενος Έλληνας πολίτης  ;Από το υστέρημά του σήμερα που του παίρνουν την περιουσία του ; Δεν δικαιούτε απάντηση  ούτε από την ίδια τη δικαιοσύνη ; ..." 

"... Στην Ελλήνων Πολιτεία ποιο θα είναι το πειθαρχικό σώμα και το δικαστικό;  Δηλαδή ως τι έχετε εσείς πρότυπο ως λύση στη σημερινή κατάντια ; Η Ελλήνων Συνέλευσις μέσα από την ιδρυτική της διακήρυξη και μέσα από τις προγραμματικές της δηλώσεις  έχει αναφερθεί επανειλημμένως ότι η λύση την οποία προσφέρει προς όλους τους Έλληνες πολίτες που πρέπει να τη δουν, γιατί πάμε για μία πραγματική μεταρρύθμιση ,μία μεταρρύθμιση που θα φέρει στο σύνολο στον ίσιο δρόμο την Ελληνική κοινωνία .Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να συμμετέχουν όλοι. Πράγματι μέσα στις προγραμματικές μας δηλώσεις και μέσα από τον αποτυπωμένο, αληθινό , πραγματικό μας πλούτο, με αυτή την δυσκολία την οποία ζούμε , που δεν έχει να βάλει κανένας πετρέλαιο να θερμανθεί ,το φυσικό αέριο πήρε και αυτό την άνοδο, τα τρόφιμα και αυτά την άνοδο που δεν ξέρουμε αν θα έχουμε και χρήματα να διατραφούμε πλέον. Ειναι σοβαρό θέμα επιβίωσης. Η Ελλήνων Συνέλευσις με τη ανάληψη των καθηκόντων της, μέσα από τη δέσμευση της, μέσα από τις προγραμματικές δηλώσεις ,τις κατατεθειμένες και εγκεκριμένες από τον Άρειο Πάγο, Θα δοθούν 20.000 ευρώ σε κάθε ΑΦΜ για πρώτη ανακούφιση όλων των νοικοκυριών. Και αυτά δεν είναι δικά μου ούτε του κυρίου Σώρρα ,είναι κληρονομιά των Ελλήνων. Αυτό πρέπει να γίνει με την ένωση μας . Και θα δούμε πλέον ότι θα έχουμε μια δικαιοσύνη στην πραγματική της έννοια και βάση. Ένα θεσμό πραγματικά ανεξάρτητο που θα απαγκιστρωθεί από οποιεσδήποτε αγκυλώσεις έχει σήμερα από το κατεστημένο, γιατί κατεστημένο έχουμε κάτω που μας κυβερνούν .Ένα κατεστημένο με εναλλαγή οικογενειών ,τάχα ότι εκπροσωπούν αριστεροδεξιές ιδεολογίες και όμως εμείς όλα τα πληρώνουμε .θα πραγματοποιηθεί το πειθαρχικό σώμα το οποίο θα είναι ανεξάρτητο και θα λειτουργεί αμερόληπτα, θα διενεργεί ελέγχους γνωματεύσεις και θα επιμελείται τα θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης. Επίσης οι επιτροπές πειθαρχικού θα εποπτεύουν και θα συντονίζουν, με κάθε διαφάνεια, όλες τις πράξεις, προσέξτε, και σε κοινή δημόσια θέα . Όχι κρυφά ,σε κοινή δημόσια θέα, είναι δεσμεύσεις αυτές. Θα δημιουργηθεί η επιτροπή δικαίου η οποία θα ενεργεί αυτόνομα και θα εποπτεύει τη λειτουργία  ολόκληρης της διακυβέρνησης .Οι επιτροπές θα απαρτίζονται  από ανεξάρτητους νομικούς συμβούλους ,δικαστικούς, εισαγγελείς ,επόπτες ,οικονομολόγους και άλλους , καθώς και θα μπορούν να συμβουλεύονται οποιονδήποτε κρίνουν αναγκαίο για την διεκπεραίωση της πράξης . Και αφού περατωθεί η έρευνα των εμπειρογνωμόνων, όπως πιο πάνω περιγράφεται και σημειωθούν αξιόποινα παραπτώματα από τα εμπλεκόμενα μέρη .Δηλαδή από τους αυτούντων δημόσιο αξίωμα ακόμα και για τους μη εν ενέργεια . Πάει να πει με ένα νόμο θα καταργηθεί και η ασυλία. ..."

"... Τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί στη χώρα μας είναι αυτά που προσπερνάει αβλεπεί , είπαμε να είναι τυφλή η δικαιοσύνη αλλά εδώ βγάζει μάτι, βγάζει μάτι σε  όλους τους Έλληνες πραγματικά πώς λειτουργεί σήμερα η δικαιοσύνη .Λειτουργεί κατά το δοκούν σύμφωνα με τα θέλω των κυβερνώντων .Δεν υπάρχει μία πραγματική αντιπολίτευση ένα αληθινό κόμμα μέσα που να λέει ότι αφορά το σύνολο όλων των Ελλήνων .Χαρακτηρίζοντας ο ένας αριστερο τον άλλο, κουμουνιστή ,τον άλλο ακροδεξιό μόνο και μόνο για να υπάρχει ένας διαχωρισμός ,ότι αυτοί θα τα κάνουν καλύτερα. ..."

"... Εμείς μιλάμε για το σύνολο και για το σύνολο θα πράττει η ίδια η δικαιοσύνη .Είναι το σύνολο , είναι ο άνθρωπος αυτός που ορίζει τα πραγματικά θεσμικά του όργανα να λειτουργούν απρόσκοπτα και λειτουργώντας πάνω από όλα υπέρ της αλήθειας του δικαίου. ..." 

"...Συνεχίζοντας λέει παρακάτω. Οι επιτροπές που θα αναλάβουν να συντάξουν την ανάλογη δικογραφία θα συντονίζουν , εκτελέσουν καθώς και θα εποπτεύσουν τη διαδικασία εκδίκασης από το ειδικό δικαστικό σώμα και θα εποπτεύσουν την υλοποίηση των αποφάσεων εντός  χρονικού πλαισίου που θα τεθεί στην πορεία. Παρακάτω, σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις του ειδικού δικαστηρίου θα είναι άμεσα εκτελεστέες .Μιλάμε για θέματα ασφάλειας μιλάμε ότι όταν κάποιος σε λαδώνει κάπου αποσκοπεί .Γιατί στην κυβέρνηση είναι και αμείβονται όλοι πλουσιοπάροχα αλλά τι άλλο θέλουν ;  Σε ένα κρεβάτι δεν κοιμούνται ; Σε ένα σπίτι δεν κοιμούνται ; Γιατί θέλουνε από 10 σπίτια ή 10 φαγητά ; Δεν μπορούνε να τα φάνε όλα . Όλοι μας από ένα πιάτο άσε και εσύ που είσαι λίγο πιο ευτραφής θα φας και λίγο περισσότερο .Ο πλούτος όμως είναι τεράστιος είναι ο πλούτος των ανθρώπων που πρέπει εμείς πλέον να μπούμε στην διαχείριση της χώρας. Είναι αυτό το οποίο ζητούμε από όλους τους Έλληνες πολίτες, από όλους τηλεθεατές που μας ακούνε σήμερα ,να συμμετέχουν ενεργά  και να ενεργοποιηθούν μέσα από το δικό τους οργανισμό. Θα τους βοηθήσουμε για ότι δεν γνωρίζουν για οποιαδήποτε απορία έχουν ως και τη συμμετοχή τους ως υποψήφιοι βουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις. Γιατί τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα που έχει Ελλήνων Συνέλευσις στέλνει άπαξ δια παντός  στον γέρο διάβολο τους εκεί που ανήκουν όλοι αυτοί. ..."

"... Ας το λάβουν σοβαρά όλοι οι τηλεθεατές όλοι οι Έλληνες πολίτες έξω το τι ακριβώς πρεσβεύουμε .Ότι χαρακτηρισμός έχει αποδοθεί στην Ελλήνων Συνέλευσις δεν μας αφορά. Εμάς μας αφορά η ένωση μας . Η ένωση που φέρνει την ίδια την ισχύ του Έλληνα ανθρώπου του ελληνικού έθνους. ..."


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ


Για να μην χάνεις εκπομπή κάνε εγγραφή/subscribe στο κανάλι μας στο YouTube και μη ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το καμπανάκι των ειδοποιήσεων για να ενημερώνεσαι πρώτος δια ότι νέο ανεβαίνει:https://www.youtube.com/channel/UC6m0... Ο Online σταθμός σου και τα Επίσημα Social Media του Μάγνητες Ράδιο: ONLINE RADIO: https://zeno.fm/magnites-radio-relay/ BLOGGER: https://webtvradiomagnites.blogspot.com/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/webtvradioma... TWITTTER: https://twitter.com/radiomagnites INSTAGRAM: https://instagram.com/magnites_radio

Δεν υπάρχουν σχόλια