ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

( ΕΚΠΟΜΠΗ ) 06.11.2021 - ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ

 

 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΒΑΙΟΣ

ΣΤΙΣ 06-11-2021 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΚΟΥΣΑΣ ΝΟΕΙ" ΤΟΥ "ΡΑΔΙΟ ΜΑΓΝΗΤΕΣ " ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΜΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ. Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ : "στο κεφάλαιο του Ανθρώπινου Δικαίου, το οποίο έχει κυριολεκτικά σβήσει ως έννοια από τον χάρτη στις μέρες μας. Επιπρόσθετα, εξέθεσε και άλλα ζητήματα δια τον λόγο που βιώνει ο πολίτης όλο αυτό το ΑΔΙΚΟ σήμερα και ποιοί είναι οι υπεύθυνοι παράγοντες που συνδέονται άμεσα με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και ποιά είναι η ΛΥΣΗ!

"...Ως πολίτες πραγματικά της χώρας μας θα πρέπει να μπούμε βήμα βήμα σε μία διαδικασία αναγνώρισης πραγματικά ποιος είναι ο πολίτης, τι θέση που έχει και θα έπρεπε να έχει ο πολίτης μέσα στην ίδια την πολιτεία, μέσα στην ίδια τη χώρα , έτσι ώστε να καταλάβουμε τι δύναμη που φέρουμε ως πολίτες και στερεώνουμε και δομούμε την ίδια μας την πολιτεία. Βλέπουμε ότι σε αυτή τη χώρα που βιώνουμε αυτή τη στιγμή με το υπάρχον πολιτικό κατεστημένο εδώ και δεκαετίες αλλά τουλάχιστον το τελευταίο χρονικό διάστημα αποκαλύπτεται μπροστά μας όλο και περισσότερο ότι δεν έχουμε σε καμία περίπτωση ένα δημοκρατικό πολίτευμα . Αυτά μπορούμε να τα δούμε και να τα συνδέσουμε  μέσω πολλών κομματιών θα πω και πολλών εξελίξεων. Μπορούμε να δούμε το κομμάτι της εξωτερικής μας πολιτικής , ίσως σε μία πιο ενδελεχή έρευνα και τα ψηφίσματα που κυρίως έχουν περάσει είτε σε επίπεδο ευρωπαϊκής ένωσης είτε σε επίπεδο συνδιαλλαγής με άλλα κράτη τα οποία βρίσκεται σε συμφωνία η Ελλάδα η χώρα μας. Άρα ο ίδιος ο πολίτης βρίσκεται σε  συμφωνία μαζί τους. Πως όμως ; Μέσω ενός διαχειριστικού μηχανισμού που θέτουμε εμείς κάθε 4 έτη για να διαχειρίζεται τα πεπραγμένα για την χώρα μας. ..."

"...Τεράστια έννοια είναι και το κράτος δίκαιου. Δεν διαβιώνουμε σε ένα κράτος δικαίου αυτή την στιγμή .Δεν νομίζω ότι κανένας πολίτης αυτή την στιγμή βλέπει μπροστά του και αναγνωρίζει και αισθάνεται πάνω από όλα ότι βρίσκεται σε ένα δίκαιο περιβάλλον για εκείνον διότι δεν έχει την απαραίτητη υγειονομική περίθαλψη παράδειγμα, δεν έχουμε την απαραίτητη  παιδεία , την ορθή παιδεία , δεν έχουμε την ανάλογη διαχείριση εφ΄όλης της ύλης στο όσον αφορά τον κρατικό μηχανισμό μας. ..."

"...Κρατικός μηχανισμός υπάρχει; Γιατί και σε άλλη εκπομπή για το θέμα της δικαιοσύνης είδαμε ότι η δικαιοσύνη έχει υπουργείο δεν είναι ανεξάρτητοι καν , υπουργικά όλα τα υπουργεία έχουν παραχωρηθεί σε μία ανεξάρτητη αρχή φάντασμα όπου μαζεύει τα έσοδα και εμείς  έχουμε τα έξοδα. Το άδικο είναι ότι ο πολίτης , ο άνθρωπος αυτή τη στιγμή ουσιαστικά δεν το γνωρίζει και μέσω των υποψηφίων βουλευτών της Ελλήνων Συνέλευσις γνωστοποιούμε προς τον κόσμο το δίκαιο που είναι η αλήθεια για αυτόν . Γιατί δεν μιλάμε εμείς, μιλούν τα κρατικά έγγραφα ,όντως υφίσταται αυτό αλλά ακόμα χειρότερα μπορούμε να αποτυπώσουμε ότι ουσιαστικά κρατικός μηχανισμός, διαχειριστικός μηχανισμός  δεν υπάρχει. ..." 

"...Μιλάμε για κάποιους ανθρώπους οι οποίοι πληρώνονται από το δημόσιο από τον ίδιο τον πολίτη για να βρίσκονται εκεί κανονικά για να παίρνουν τις ανάλογες αποφάσεις να νομοθετούν , να  υπάρχει ένα εκτελεστικό σώμα, να υπάρχει ένα δικαστικό σώμα , να υπάρχει ένα σώμα ασφαλείας του πολίτη σε γενική άποψη αλλά από κει και πέρα βλέπουμε ότι δεν υπάρχει και είναι συγκεκριμένο αυτό, δεν τηρείται η νομοθεσία από τους ίδιους εκείνους οι οποίοι υποτίθεται βρίσκονται εκεί για να δημιουργούν το νόμιμο περιβάλλον που θα πρέπει να διασφαλίζει τον ίδιο τον πολίτη . ..."

"...Άρα μιλάμε για το ότι δεν νομιμοποιείται η ίδια η Βουλή ,υπάρχουσα Βουλή γιατί δεν έχει ΦΕΚ σύστασης σε σώμα όπως υφίστανται πάντοτε και πάντοτε έτσι θα είναι . Μετά από μία εκλογική διαδικασία συνέρχεται το σώμα και το περνάνε στο Φύλλο Εφημερίδος Κυβερνήσεως η σύστασή της Βουλής, η δομή της Βουλής ,τα ονοματεπώνυμα, οι ψηφοφορίες , όλα όσα έχουν συμβεί και κυρώνονται . Αυτό μέχρι σήμερα δεν υπάρχει , παράλληλα όμως υπάρχει διάλυση της Βουλής. Αυτό πώς μπορεί να συμβεί δηλαδή να διαλύσεις κάτι το οποίο δεν έχεις δημιουργήσει ήδη είναι οξύμωρο και πραγματικά είναι παράνομο και παράλογο. ..."

"...Αυτή την στιγμή έχουμε μία τεράστια δυνατότητα, ουσιαστικά εμφανίστηκε, έχει εμφανιστεί εδώ και χρόνια και φαίνεται και υπάρχει στο πρόσωπο και στην ιδιότητα του μηχανισμού του προέδρου μας του κύριου Αρτέμη Σώρρα από το 2012 έχει φέρει συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά εργαλεία και έχουμε δομήσει ήδη την πλατφόρμα εκείνη την οποία, και όταν μιλάμε για πλατφόρμα μιλάμε για διαδικασία μην μπερδεύονται οι πολίτες , έχει δομηθεί ήδη η διαδικασία η οποία και στο παρόν αλλά και στο μέλλον θα λειτουργεί , θα διαχειρίζεται και θα διοικεί ο ίδιος ο πολίτης την ίδια του την χώρα . ..."

"... Δεν θα χρειαστεί ποτέ πάλι , ποτέ μα ποτέ , να έχουμε έναν διαχειριστικό μηχανισμό ο οποίος , όπως το έχει αναφέρει εν παραδείγματι  και ο κύριος Γεώργιος Παπανδρέου, που δεν έχει καμία σχέση με τον ελληνικό πολιτισμό δεν έχει καμία σχέση με το ελληνικό dna Και ειδικότερα δεν έχει καμία σχέση με τον ελληνικό πολιτισμό, δεν έχει καμιά σχέση με το ελληνικό DNA και ειδικότερα δεν έχει καμιά σχέση με το πραγματικό πολίτευμα της Δημοκρατίας και αυτή τη στιγμή που το γνωρίζουμε μέχρι τώρα έχουν την κομματοκρατία τα κομμάτια της κοινωνίας τα οποία συνδέονται μέσα σε ένα κοινοβούλιο. ..."

"... Θα το εμβαθύνω λίγο ακόμα και θα το πάω στο συνολικό του, ότι η εξουσία είναι γλυκιά όταν δεν έχεις καμία ουσία . Όταν έχεις ουσία δηλαδή είσαι άνθρωπος υπάρχεις μέσα σε ένα κοινωνικό περιβάλλον ανθρώπων γνωρίζεις ότι είσαι άνθρωπος αναλαμβάνεις να εκτελέσεις με εντολή ανθρώπων κάτι και αυτό που αναλαμβάνεις αναφέρεται ως εξουσίας ,γιατί είναι έξω από την ουσία μετά φεύγεις από το κομμάτι της ουσίας, φέρεις όμως μέσα στην ουσία. Εάν όμως πριν από όλα δεν την φέρεις καν την ουσία και φτάνεις στο επίπεδο να σου έρχεται η δύναμη και δυνατότητα που αναφέρετε για την εξουσία τότε πραγματικά είσαι επικίνδυνος .Είσαι επικίνδυνος για τον οποιονδήποτε υπάρχει και κινείται στο περιβάλλον το οποίο διαχειρίζεσαι . Δηλαδή όλοι οι μηχανισμοί αυτοί που υπάρχουν μέσα στην διακυβέρνηση της χώρας είτε σε μηχανισμούς του δικαίου, είτε σε μηχανισμούς διασφάλισης της νομιμότητας και της τάξης στην χώρα δεν αντιλαμβάνονται ότι πρώτα και πάνω από όλα είναι άνθρωποι και εδώ υπάρχουν για να προασπίζονται τα συμφέροντα και τα δίκαια των ανθρώπων που διαβιώνουν στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδος τότε πραγματικά είναι επικίνδυνοι. ..."

"... Αυτό δεν μπορεί να σταματήσει από τη μία στιγμή στην άλλη , ούτε μπορεί να το σταματήσει κάποιος άλλος εξωγενής παράγοντας εκτός από τον ίδιο τον άνθρωπο. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με μία κατάσταση μόνο με έναν τρόπο και ο τρόπος αυτός είναι καθόλα νόμιμος. Δηλαδή όταν , όπως το αναφέρει μέσα και το σύνταγμα μας, όταν η λαϊκή κυριαρχία μιλήσει και η κυριαρχία είναι αυτός που άρχει επι  της κυριότητας του άρα άρχει επί των πάντων που φέρει ως αιματολογική συνέχεια τότε πραγματικά όλα μπορούν να αλλάξουν και αυτό το βλέπουμε και το διακρίνουμε από την λαϊκή εντολή βάση της ιδιότητας που φέρει ο πολίτης ,ο λαός που ζητάνε κάθε τέσσερα χρόνια και διαβιβάζεται σε αυτούς δύναμη και εξουσία . ..."

"...Όταν φτάνουμε σε επίπεδο ,που αν μπορούμε να το πούμε καν επίπεδο και όχι απόπατο, δύο διαφορετικοί κόσμοι ουσιαστικά όμως και οι ίδιοι κόσμοι και μιλάω για δύο διαφορετικές παρατάξεις δύο διαφορετικούς κομματικούς σχηματισμούς και ας μιλήσουμε για τη Νέα Δημοκρατία που αυτή τη στιγμή είναι κυβέρνηση και ας  μιλήσουμε και για τον ΣΥΡΙΖΑ που ήταν κυβέρνηση, είναι αντιπολίτευση, είναι όλοι μέσα στο ίδιο χώρο και εκτελούν αυτά που πρέπει να εκτελούν ,αν τα εκτελούνε. Βλέπουμε ότι γίνεται θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης ή να το θέσω διαφορετικά, για να κλέψουν τις εντυπώσεις και να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας να χρησιμοποιούμε μεθόδους , τεχνικές  και λεκτικό το οποίο συμπεριλαμβάνει μέσα του θάνατο ανθρώπων , φυσικές καταστροφές , τέτοιο περιβάλλον , πραγματικά έχουμε φτάσει στο απόπατο .Όχι έχουμε ,έχουνε φτάσει στο απόπατο και μπροστά στα μάτια του ίδιου του πολίτη αποκαλύπτεται ότι δεν είναι τίποτα άλλο αυτοί οι άνθρωποι εκτός από αυτό που παρουσιάζουν .Δηλαδή δεν μπορείς να πας να κάνεις πολιτική αντιπαράθεση και να λέει ο κύριος Τσίπρας στον κύριο  Κυριάκο Μητσοτάκη , εσείς κάψατε ανθρώπους αλλά εμείς τουλάχιστον κάψαμε δέντρα . Είναι προσβλητικό. Και καταλήγουμε στο τέλος όλο να είναι ένα εμπορικό ,μία εμπορική συναλλαγή και τίποτα περισσότερο από ότι αποκαλύπτετε σύμφωνα με τις συμφωνίες που έχουν γίνει . Βλέπετε περιβαλλοντολογικές αλλαγές , βλέπετε ενεργειακές αλλαγές ή κάπου αλλού για να επωφεληθούν από κάποια έργα που μπορούν να γίνουν αιολικής ενέργειας όπως βλέπουμε παραγγείλαμε γεννήτριες τώρα γερμανικές εταιρείες. ..."

"... Ας κάνουμε μία σύνδεση για να καταλάβει ο πολίτης πού καταλήγουμε. Όταν έχεις αντιπροσώπευση αντί του προσώπου σου γιατί αυτή είναι η διαδικασία που εκτελείται αυτή τη στιγμή με την εκλογική διαδικασία την ανάληψη αρμοδιοτήτων της του κοινοβουλίου και την εκτέλεση αυτών ,είναι αντιπροσώπευση  δεν είναι εκπροσώπηση ,είναι ένας μηχανισμός ο οποίος δημιουργείται φτιάχνεται το κόμμα στήνει τους μηχανισμούς του , άρα αυτούς που σου σερβίρει στο μπουφέ σου για να ψηφίσεις, τους ψηφίζεις δεν τους ψηφίζεις βγαίνουν κυβέρνηση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ή αντιπολίτευση και ουσιαστικά έχουμε ένα μαγαζί , γιατί μαγαζί μόνο μπορεί να είναι, το οποίο επανδρώνεται αν θέλετε με ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν καμία μα καμία σχέση ούτε εκείνοι αλλά ούτε η διαδικασία που ακολουθούν, γιατί γνωρίζουμε όλοι μας ότι είσαι αυτό που πράττεις , δεν είσαι αυτό που λες ,είσαι αυτό που πράττεις. Έτσι λοιπόν όταν το κόμμα, για να το  καταστήσουμε και σε σαφές, είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας ένας ιδεολογικός προσανατολισμός μιας μερίδας του συνολικού κόσμου της Ελλάδος . Άρα όλα τα κόμματα πιάνουν από μία μερίδα . Πραγματικά όταν θα πάμε να ψηφίσουμε την επόμενη φορά , ποιος θεωρείται , ο κάθε πολίτης μας ακούει , ποιος θεωρείται ότι  μπορεί να σας εκπροσωπήσει ;  Δεν μπορεί αλλά ας πάρουμε ότι μπορεί, ποιος μπορεί να σας εκπροσωπήσει  ; δηλαδή να εκπροσωπήσει το σύνολο του ελληνικού λαού με τα συνολικά συλλογικά συμφέροντα του ελληνικού λαού χωρίς να υπάρχει διαχωρισμός χωρίς να υπάρχει τίποτα διαφορετικό και όλα να είναι σε μια ισοζυγία και αρμονία ; ..."

"... Πραγματικά εάν δεν βάλουμε τη βάση του έθνους ως βάση δόμησης της πολιτείας μας αύριο δεν θα πετύχουμε τίποτα και αυτό το κάνει Ελλήνων Συνέλευσις η πραγματική εκπροσώπηση ..."

"...Είναι πάμπολα τα χρόνια το όπου το καθεστώς θα πω , έχει βρει όλα τα τεχνάσματα ,όλες τις παραμέτρους και μπορεί να χειραγωγεί πολύ εύκολα την κοινή γνώμη, μπορεί να χειραγωγεί εύκολα την νόηση ακόμα και του ανθρώπου. Φτάσαμε στο σημείο σήμερα να υπάρχει μία πραγματική κατάπτωση του ανθρώπου, μία πραγματική κατάπτωση της ίδιας πολιτείας του ίδιου του ανθρώπου. Για να φύγουμε από όλο αυτό το κομμάτι θα επιστρέψω σε αυτό που σας ανέφερα και να αναφέραμε στην αρχή .Ο πολίτης πρέπει να μάθει ότι έχει δύναμη . Όταν μάθει ότι έχει δύναμη θα πρέπει να κάνει μία επιλογή, η επιλογή αυτή που θα κάνει θα πρέπει να διαφέρει από τις προηγούμενες επιλογές του σίγουρα . ..."

"...Άρα η επιλογή που θα πάει να κάνει θα πρέπει να είναι μέσα από μία αποδεικτική διαδικασία που θα του δείχνει και θα του αποδεικνύει ότι μπορώ να έχω μία σταθερή δομή στην πολιτεία μου, μία αρμονική συνύπαρξη με τους συνανθρώπους μου , ένα νομικό πλαίσιο το οποίο να αγκαλιάζει την πολιτεία και όχι να διαχωρίζει τους ανθρώπους είτε από από ταξικό τους περιβάλλον , είτε από την οικονομική τους κατάσταση, είτε από την αν θέλετε τον επαγγελματικό τους κλάδο ,αν θέλετε  με το Status το οποιοδήποτε έχουνε αυτή τη στιγμή περπατήσει και δομήσει στην καθεμία κοινωνία και έχουν διαχωρίσει τους ανθρώπους της κοινωνίας. Θα πρέπει να υπάρχει λοιπόν μία ισορροπία . Όταν λοιπόν πάμε και κατανοήσουμε ότι δεν έχουμε κάτι να χάσουμε , έχουμε όμως πολλά να κερδίσουμε στο κομμάτι ότι η ένωση των ανθρώπων .Δηλαδή μέχρι χθες δεν είμασταν ενωμένοι, μέχρι χθες μπορεί να λέγαμε καλημέρα ο ένας  με τον άλλον αλλά πραγματικά στη βάση του συνολικού συλλογικού μας περιβάλλοντος δεν ήμασταν . Διότι ο καθένας κοίταγε τη δική του δόμηση στο δικό του ατομικό περιβάλλον . Πάμε λοιπόν να δομήσουμε το συλλογικό περιβάλλον για να έχουμε μία ορθή διαχείριση και διασφάλιση και του ατομικού περιβάλλοντος . ..."

"...Αν πάμε και στο κομμάτι του δικαίου που ο κάθε πολίτης ψάχνει να βρει το δίκαιο του πραγματικά δεν μπορείς να βρεις το δίκαιο σου σε μία πολιτεία η οποία έχει ως δομή της και αυτή τη στιγμή την παραγωγή  αδίκου .Δηλαδή όταν καταθέτεις στα μνημόνια τη θέση σου ως ελληνικό κράτος ως διαχειριστικός μηχανισμός ότι παραιτείσαι της κυριαρχίας σου , της δύναμης που σου έχει δώσει ο ελληνικός λαός  ,που δεν έχεις την δυνατότητα ,δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις, όταν παραιτείσαι από όλα αυτά ακόμα και από την χρηματοπιστωτική ικανότητα της χώρας σου , όλος ο οικονομικός πλούτος ας πούμε , θα παραιτηθείς από  την εδαφική σου ακεραιότητα όταν παραιτείσαι δηλαδή τι  ; από τι από την ύπαρξή σου ; Άρα για αυτό σας ανέφερα εγώ ότι η εξουσία που έχουν αυτή τη στιγμή θα πρέπει για να είσαι στην εξουσία να φέρεις και την ουσία μέσα σου για να να εκτελείς τις ιδιότητες και αρμοδιότητες της εξουσίας . Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ουσία μέσα τους δεν είναι άνθρωποι δεν μπορείς να το πράξεις αυτό σε ένα σύνολο ανθρώπων που υποτίθεται θα έπρεπε να εκπροσωπείς . Εσύ όμως το έχεις πάρει και το αντιπροσωπεύεις και ξεπουλάς τα πάντα . ..."

"...Ερχόμαστε λοιπόν στο σήμερα και λέμε το εξής , υπάρχει ήδη δομή ,υπάρχει ο μηχανισμός η Ελλήνων Συνέλευσις και οι τοπικοί οργανισμοί της Ελλήνων Συνέλευσις δημιουργήθηκαν για ακριβώς αυτόν το σκοπό και το στόχο. Την συνένωση των Ελλήνων , των ανθρώπων τη συνεννόηση μεταξύ μας , να μπορέσουμε να έρθουμε σε μία λογική συνύπαρξη λεκτική αλλά και αποδεικτικής διαδικασίας και εκτελεστικής διαδικασίας. Δηλαδή να μάθουμε να εκτελούμε πάλι τη διαδικασία της διοίκησης της χώρας μας από τη βάση από το δήμο , όπως και το κομμάτι το μέρος του πολιτικού μας φορέα που έχουμε δημιουργήσει από το 2015 είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο και εκεί αναφέρεται απόλυτα και καταγεγραμμένα και κατατεθειμένα στον υπάρχον θεσμό της δικαιοσύνης . Άρα ενημερωμένος ο παγκόσμιος ιστός του δικαίου ότι η Ελλήνων Συνέλευσις έχει καταθέσει εγγράφως την πολιτική δομή του αύριο. Η πολιτική δομή του αύριο θα είναι στην απόλυτη ακρίβεια της δημοκρατίας όπως είπαμε, ο πολίτης έχει τον πρώτο λόγο ο άνθρωπος έχει τον πρώτο λόγο , ο δήμος η βάση εκλεγεί ,ψηφίζει, αποφασίζει και μεταβιβάζει σε μία κεντρική σκηνή την απόφασή του η οποία πάει προς εκτέλεση εκεί . ..."

"...Μπορούμε όμως να αναφέρουμε το εξής που σίγουρα δεν έχει γίνει . Έχει κατατεθεί από έναν πολιτικό φορέα ,δημιουργημένα τώρα έχει γεννηθεί είναι ακόμα σε μία εμβρυακή κατάσταση αν θέλετε, που μαθαίνει, δημιουργείται , πλάθεται όπως είναι ένα μικρό παιδί που μαθαίνει και αναγνωρίζει τα πρώτα του βήματα . Έτσι και οι ίδιοι οι πολίτες που δομήσαμε τον πολιτικό φορέα και καλούμε όλα μας αδέλφια να γίνουμε ακόμα περισσότεροι και ακόμα μεγαλύτεροι και θα πρέπει σε κάποια στιγμή να είμαστε όλοι και θα είμαστε όλοι. Έτσι λοιπόν δομήσαμε αυτόν τον μηχανισμό, έναν μηχανισμό ο οποίος μας δίνει τη δυνατότητα να μπούμε στην εκλογική διαδικασία. Το σημαντικό που θα πρέπει να αναφέρουμε εκεί , το ένα είναι αυτό που αναφέραμε όπου κανένας θεσμός και μηχανισμός δεν έφερε καμία αντίρρηση και ήμασταν ένας απόλυτα νόμιμος πολιτικός φορέας. ..."

"...Δημιουργήθηκε ένας πολιτικός φορέας λοιπόν που η ίδια του η έννοια, η σημασία ,η λέξη ,κωδικοί που αναφέρονται ως τίτλος πολιτικός φορέας του έθνους των Ελλήνων είναι πολύ συγκεκριμένη, είναι πάνω στη γραμμή της απόλυτης ακριβείας . Πολίτες είναι ο φορέας που φέρει μέσα του πολίτες του έθνους των Ελλήνων . Δηλωμένο ,κατατεθειμένο ,επικυρωμένο στον Άρειο Πάγο άρα από όλο το δικαστικό σώμα όλου του πλανήτη γνωρίζουν οι πάντες δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν γνωρίζει. ..."

"...Το σημαντικό όμως είναι ότι στις προγραμματικές δηλώσεις που σε αυτό θέλω να αναφέρω ότι έχει κατατεθεί  και η ιδρυτική  διακήρυξη που καταγγέλνουμε συγκεκριμένα πράγματα πλανητικά και καλώ τα αδέλφια  μας να τα μελετήσουν πολύ σοβαρά , δεν μπορεί να καταγγείλεις κάτι τέτοιο αν δεν υφίσταται . Αυτά μπορεί να τα βρει  ο πολίτης στις επίσημες σελίδες της Ελληνων Συνελευσις ,κεντρικές σελίδες όπως και στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα e-synews.gr αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα Αρτέμης Σώρρας ,όλα είναι δημόσια όλα είναι στο διαδίκτυο με επίσημα έγγραφα, κρατικά έγγραφα με σφραγίδες τα πάντα .Οπότε δεν μιλάμε θα δείτε ένα άρθρο , θα δείτε έγγραφα με σφραγίδες του Κράτους . ..."

"...Τώρα εάν κάποια μέσα μαζικής ενημέρωσης , κάποιοι άνθρωποι που φέρουν κάποιες ιδιότητες και μπορούν και μιλούν δημόσια ,λένε το μακρύ τους και το κοντό τους, είναι κάτι άλλο από την πραγματικότητα . Δηλαδή αυτό που λέω δεν σημαίνει ότι υφίσταται εάν δεν υπάρχει και απόδειξη. Σωστά μέχρι εδώ ; Άρα εάν αυτό που λέω φέρει  μαζί του και μία απόδειξη τότε πραγματικά ισχύει . Τώρα καταλαβαίνετε την σύνδεση και τον παραλληλισμό που πάω να σας κάνω. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το μόνο που κάνουν είναι να μεταφέρουν κάτι το οποίο ούτε πληροφορία δεν το λες .Διότι πληροφορία είναι ξεκάθαρη η έννοια της λέξης , ελληνικά μιλάμε όλοι μας, φέρει το πλήρες .Εφόσον φέρει το πλήρες κάτι σημαίνει ότι φέρει σε  πλήρη και σε ακεραιότητα τα πάντα μέσα του. Αποδεικτικά στοιχεία να μπορείς να διακρίνεις τι σου λέει . τι σου δείχνει . τι σου παρουσιάζει. Μέχρι εκεί . Αλλά ούτε καν πληροφορία δεν μεταφέρουν αυτή τη στιγμή τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης .Τι να ενημερώσουν ; ..."

"... Άρα Εμείς μένουμε στη βάση στην ουσία ότι υπάρχουν τα κεφάλαια ,υπάρχει ο τρόπος εκείνο που μένει να ολοκληρωθεί και συνεχώς αυξάνεται .είναι σε ανελικτική  πορεία αυτό. εκείνο που μένει να ολοκληρωθεί είναι η ένωση των ανθρώπων και όχι μία απλή ένωση είπαμε ότι ενωθήκαμε. Η ενωση και η τοποθέτηση του μέσα στην Ελλήνων Συνέλευσις συγκεκριμένα με συγκεκριμένες ιδιότητες συγκεκριμένα πράγματα πρέπει να πράξει ο καθένας μας για να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα . Είναι σαν να σας παρομοιάζω τώρα , είμαστε σε μία εμπόλεμη κατάσταση και καλεί ο αξιωματικός, ας πούμε, καλεί το στράτευμα να εκτελέσουν μία διαδικασία. Ο καθένας έχει μία ιδιότητα ,ο καθένας έχει μία αρμοδιότητα που πρέπει να την εκτελέσει και να την φέρει εις πέρας . ..."

"...Λοιπόν το ίδιο πράγμα είναι και η Ελλήνων Συνελευσις ,αυτή τη στιγμή ο άνθρωπος, ο Έλληνας βρίσκεται σε μία εμπόλεμη κατάσταση συνεχώς . Πολεμάει κάθε μέρα να επιβιώσει , το καταλαβαίνετε ; Πολεμάμε να επιβιώσουμε. Πόλεμο εν καιρώ ειρήνης που λένε . Άρα θα πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι σε πόλεμο , ότι κάποιος έρχεται απέναντί σου και προσπαθεί να βάλει κατά εσένα ,αρα εσύ θα πρέπει να αμυνθείς . Πρώτο κομμάτι είναι η άμυνα , να αναγνωρίσεις το έδαφος σου , να ενωθείς με τα αδέλφια σου και μετά να κάνεις  την κίνησή σου και να πάρεις πίσω αυτό που σου κλέψανε και αυτό με το οποίο σε πολεμούν. Σε πολεμούν με την ανυπαρξία τους, με αυτό σε πολεμούν, που την κάναμε υπαρκτή μέσω της εντολής που τους δίνουμε κάθε τέσσερα χρόνια τίποτα παραπάνω και λιγότερο. Παίρνουνε μία δύναμη από μας αρα δεν έχουν τίποτα δικό τους και χτυπούν συνεχώς εμάς τους ανθρώπους πολίτες  αντί να είναι δίπλα σε εμάς και να εκτελούν για εμάς . Τελικά καταλήγουμε να εκτελούν εμάς ! ..."

"...Μπορώ να απαντήσω σε πολλά μέρη και θα ξεκινήσω λέγοντας .. Σε μία κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα μπορώ να σας πω, ότι ξέρεις κάτι ακόμα για τον επαγγελματικό τομέα να δεις κάτι πολύ μακρινό πολύ μπροστά από σένα που δεν το έχεις τώρα δεν το  αντιλαμβάνεσαι πως μπορεί να λειτουργήσει και να σου πει κάποιος άλλος  που το χει κάνει ήδη, ότι αυτό γίνεται ,εσύ θα πεις δεν γίνεται . Πάμε να το δούμε αν γίνεται; Ένα είναι αυτό . Δεύτερον πάμε στο μέρος της Ελλήνων Συνέλευσις. Όλοι όταν ξεκινήσει η Ελλήνων Συνέλευσις και άρχισε και φούντωνε όλο το πράγμα και χρειάστηκε και υπήρξε η ανάγκη να δομηθούν οι οργανισμοί Ελλήνων Συνέλευσις γιατί ο κόσμος ήταν παρα πολύς ,έπρεπε να οργανωθεί σε τέτοιο επίπεδο νόμιμο ,έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί και να ανελίσσεται συνεχώς , υπήρχαν πάρα πολλοί που λέγανε δεν γίνεται. Όπως και με τις εκλογές, την εκλογική διαδικασία δεν γίνεται να μπεις εκλογική διαδικασία ο πολιτικός φορέας, μόνο κόμματα μπαίνουνε. Αλήθεια δεν γίνεται ; Και όμως έγινε! Τελικά έγινε γιατί  ; Γιατί δεν γνωρίζαμε κάτι ; 'Εγινε γιατί κάτι καταφέραμε εμείς ; Ή έγινε γιατί οι λόγω της άγνοιας που είχαν οι πολίτες που λέγαν ότι δεν γίνεται τελικά γινότανε γιατί η νομοθεσία λέει αλλά από αυτά που νομίζουν ότι γνωρίζουν ; Τελικά βλέπουμε και ο κύριος Αρτέμης Σώρρας δεν θα μπορούσε να μπει στην εκλογική διαδικασία γιατί ήταν στις φυλακές ε ; Ήταν κρατούμενος ε ; Δεν είχε κατηγορίες ο άνθρωπος ήταν προσωρινά κρατούμενος άσχετα τι λέγανε στα κανάλια. Βλέπετε όμως ότι έγινε και ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής ; Υπάρχει νόμος Ευρωπαικός  ο οποίος λέει ότι για να πάρεις μέρος στις Ευρωεκλογές ,να κατέβεις βουλευτής πρέπει να έχεις 5 χρονιά καθαρό ποινικό μητρώο. ..."


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ



Για να μην χάνεις εκπομπή κάνε εγγραφή/subscribe στο κανάλι μας στο YouTube και μη ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το καμπανάκι των ειδοποιήσεων για να ενημερώνεσαι πρώτος δια ότι νέο ανεβαίνει:https://www.youtube.com/channel/UC6m0... Ο Online σταθμός σου και τα Επίσημα Social Media του Μάγνητες Ράδιο: ONLINE RADIO: https://zeno.fm/magnites-radio-relay/ BLOGGER: https://webtvradiomagnites.blogspot.com/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/webtvradioma... TWITTTER: https://twitter.com/radiomagnites INSTAGRAM: https://instagram.com/magnites_radio

Δεν υπάρχουν σχόλια