ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(ΕΚΠΟΜΠΗ) 09.11.2021 - H ΔΙΠΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ

 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΚΙΟΛΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 
ΣΤΙΣ 09.11.2021 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΚΟΥΣΑΣ ΝΟΕΙ" ΤΟΥ "ΡΑΔΙΟ ΜΑΓΝΗΤΕΣ" ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΜΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ. Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ. ΤΟΝΙΣΕ ΠΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΩΟΔΟΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΦΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ...ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ Ή ΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΦΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ & ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ

"...θα σας απαντήσω με ένα δείγμα ο κύριος Αρτέμης Σώρρας ο Πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις αναφέρει σε ένα από τα κείμενα του στο ελλάνιο αξιακό αν το έχετε ακουστά την εξής παράγραφο λέει: «αυτό το ιερό κείμενο χαράχτηκε στη φυλακή μου στις 07.07.2019 στις φυλακές του Κορυδαλλού. Μέγα απόδειξη ότι την αλήθεια δεν μπορείς να τη φυλακίσεις! Να την κρύψεις μόνο για λίγο μπορείς! Άλλωστε λέει τα μάτια βλέπουν το φως ή το φως τα μάτια; 

Την τελευταία πρόταση που έχει σας την αναφέρω ως δείγμα για να κατανοήσετε πως πολλές φορές μέσα σε μία φυλακή δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε τον ήλιο καθημερινά όσο πρέπει. Βέβαια ένας άνθρωπος που έχει ήδη δει έχει νιώσει άπειρες φορές το φως του ήλιου πάνω του ήδη έχει αποκτήσει μνήμη του ήλιου και του φωτός μέσα του. Άρα μπορεί να το επαναφέρει πνευματικά και να το νοσταλγήσει.

Η νοσταλγία σε βάζει σε μία πνευματική διαδικασία πολλές φορές εμείς δεν μπορούμε να τον αντικρίσουμε τον ίδιο με τα μάτια όμως εκείνος το φως του δηλαδή μεταφορικά, μπορεί να μας αντικρίσει πνευματικά. Άρα ο Ήλιος το Φως έχει διπλή σημασία για τον άνθρωπο και φυσική και μεταφορική πνευματική δηλαδή. Συμβολίζει λοιπόν κατ' εμέ από τη μία το σαρκίο και από την άλλη την ψυχή. Από τη μία λοιπόν έχουμε τόσο εμείς οι άνθρωποι το ονομάζουμε σώμα λανθασμένα αλλά και πάλι ο κύριος Αρτέμης Σώρρας μας αποκάλυψε και μας εξήγησε ότι κανονικά αυτό που εμείς ονομάζουμε σώμα πρέπει απλά να λέγεται σαρκίο γιατί σώμα είναι η συνειδητότητα μαζί με τον σαρκίο. Το σαρκίο με την ψυχή είναι ένα σώμα. Δηλαδή ο Ήλιος σαφώς επιδρά ζωτικά στο σαρκίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ύπαρξη της ζωής. Δεν υπάρχει ζωή χωρίς τον ήλιο. Δεν είναι από τη μία έχουμε το σαρκίο από την άλλη έχουμε την συνειδητότητα δηλαδή αυτό που εμείς ονομάζουμε ψυχή. Το Φως λοιπόν είναι άρρηκτα επίσης συνδεδεμένο με την υγεία της ψυχής και συνεπώς με την πνευματική μας Διαύγεια. Αλλά όταν έχουμε πνευματική Διαύγεια και Πνευματική Υγεία έχουμε και ανέλιξη. Άρα όσον αφορά την ψυχή το φως βλέπει εμάς. Μας φωτίζει πνευματικά ακόμα και αν εμείς δεν μπορούμε να το αντικρίσουμε με τα μάτια. Και οι δύο έννοιες του Φωτός και η φυσική αλλά και η πνευματική είναι εξίσου ζωτικής σημασίας για τον άνθρωπο. Γιατί η Ζωή δεν είναι μόνο στον υλικό κόσμο αλλά και στο πνευματικό και μάλιστα αθάνατη. Το σαρκίο είναι θνητό αλλά η συνειδητότητα είναι αθάνατη κ. Γκιόλμα..."

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ

Για να μην χάνεις εκπομπή κάνε εγγραφή/subscribe στο κανάλι μας στο YouTube και μη ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το καμπανάκι των ειδοποιήσεων για να ενημερώνεσαι πρώτος δια ότι νέο ανεβαίνει:
https://www.youtube.com/channel/UC6m0fq1Ey3qalHZeDYYy2fA

Ο Online σταθμός σου και τα Επίσημα Social Media του Μάγνητες Ράδιο:
ONLINE RADIO: https://zeno.fm/magnites-radio-relay/
BLOGGER: https://webtvradiomagnites.blogspot.com/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/webtvradiomagnites
TWITTTER: https://twitter.com/radiomagnites
INSTAGRAM: https://instagram.com/magnites_radio

Δεν υπάρχουν σχόλια