ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(ΕΚΠΟΜΠΗ) 23.10.2021 - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ & ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;

 


ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΒΑΙΟΣ

 
ΣΤΙΣ 23-10-2021 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΚΟΥΣΑΣ ΝΟΕΙ" ΤΟΥ "ΡΑΔΙΟ ΜΑΓΝΗΤΕΣ " ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΜΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ. Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΟΥΛΟΥΒΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΠΩΣ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΛΠΕΤΟΜΕΡΩΣ

 

"...Είναι βασικός τομέας η βιομηχανία όσο και η ενεργεία ,είναι η βάση ανάπτυξης μιας χώρας .Αντιλαμβάνεστε ότι βασικό κομμάτι για το πόσο θα είσαι ανταγωνιστικός σε μία αγορά ξεκινάς από το ενεργειακό κόστος. Όσο πιο χαμηλό κόστος ενέργειας έχεις, τόσο πιο ανταγωνιστικός μπορείς να γίνεις και η βιομηχανία είναι η βάση για την παραγωγή όλων των υλικών σε όλους τους τομείς....."

"...πάμε να δούμε κατά πόσο σήμερα αυτοί οι κλάδοι είναι βιώσιμοι στη χώρα μας, κατά πόσο η ενέργεια είναι στα επίπεδα που πρέπει και το κατά πόσο η βιομηχανία μας μπορεί να σταθεί αυτή τη στιγμή και να είναι αυτάρκεις στην χωρά μας..." 

"... Η Ελλάδα δεν παράγει σήμερα κάτι. Όπως είχε παλιά αυτοκίνητα πχ . Είχε αρκετές βιομηχανίες η  Ελλάδα οι οποίες σήμερα έχουν κλείσει και θα κλείσουν και άλλες .Ειδικά όσον αφορά το αυτοκίνητο στην Ελλάδα είναι το μαράζι όλων μας, μιας και εγώ είμαι τεχνικός οχημάτων , ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα. Αντιλαμβάνεστε ότι είναι το μαράζι  μας γιατί  σε αυτή την χώρα δεν μας αφήσαν να κατασκευάσουμε ή μάλλον κατασκευάσαμε αλλά ποτέ δεν μπήκαμε σε μια παραγωγή. Μεγάλα ονόματα όπως το Project Korres με μία πρωτοποριακή ανάρτηση .Ο Μαλκότση ένας πολύ μεγάλος και αυτός κατασκευαστής μηχανών, υπάρχουν πάρα πολλοί ,υπάρχει το project του κυρίου Πανοπούλου με ένα hypercar αλλά και αυτουνού δεν του δίνεται η άδεια. Καταλαβαίνουμε σε αυτή τη χώρα υπάρχουν φραγμοί  στην ανάπτυξη ,μεγάλη γραφειοκρατία...."  

"...πέρα από τη γραφειοκρατία υπάρχει και η φορολογία . ειδικά στο κομμάτι το ενεργειακό, την ενέργεια την πληρώνουμε κατά 60% ακριβότερα από το μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ,πως να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ; Έρχονται και  μεγαλύτερες αυξήσεις ήδη έχουμε αυξήσεις στα καύσιμα και ανεβαίνουμε μέρα με την μέρα . Ποιος να έρθει να επενδύσει; Μιλάμε για αυξήση στο φυσικό αέριο στην ηλεκτροδότηση στα καύσιμα.. πώς να σταθεί αυτή η χώρα ; Πώς είναι δυνατόν να έρθει ανάπτυξη; ..." 

"...θεωρώ ότι αυτό είναι ένα σχέδιο των κυβερνήσεων εδώ και χρόνων να διώξει καθετί, κάθε επιχείρηση εδώ και να ρθει να εγκαταστήσει από ξένα κέντρα. Γιατί βλέπουμε συνέχεια να γίνονται επενδύσεις από ξένες χώρες στην χωράς μας και όχι το ίδιο το κράτος .οι οποίες δεν φορολογούνται το ίδιο . Δώσαμε σε χώρες όπως η Γερμανία όπως η Γαλλία  γη, ήλιο αέρα για να βάλουν τα πάρκα τους..." 

"...αυτή τη στιγμή πλέον θεωρώ ότι το έχει αντιληφθεί και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης ότι αυτή η χώρα διοικείται από ξένα κέντρα .Αν και μας το είπαν το 2005 με την ορκωμοσία  του τότε πρόεδρου Δημοκρατίας του Παπούλια με την Μπενάκη ,το είπαν ξεκάθαρα και ξεδιάντροπα στον ελληνικό λαό. Το βλέπουμε σήμερα, όλα αυτά που ειπώθηκαν τότε να υλοποιούνται ,βλέπουμε ότι η χώρα μας έχει καταντήσει μία ιδιωτική εταιρεία..."

"...ο πολίτης δεν έχει κανένα λόγο σε τίποτα! φορολογούν ότι θέλουν , παίρνουν ότι θέλουν δεν υπάρχει φρένο σε τίποτα αυτή την στιγμή.Το  φρένο θα το βάλει μόνο η Ελλήνων Συνέλευσις όταν και εφόσον οι Έλληνες αντιληφθούν πραγματικά το τι συμβαίνει ,να ενωθούμε και να γίνουμε μια γροθιά,τότε ναι θα μπει ένα φρένο σε όλα αυτά και θα γυρίσουμε σελίδα . Μέχρι τότε όμως είμαστε υποχρεωμένοι να αφυπνίσουμε τα αδέλφια μας και να  αναδείξουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, να αντιληφθούμε όλοι και ο τελευταίος το τι πραγματικά συμβαίνει και να μπορέσουμε να πάμε σε μία πραγματική αλλαγή ..." 

"...Από τη στιγμή που η φορολογία είναι στα ύψη η ανεργία καλπάζει οι μισθοί πέφτουνε θα ήθελα να μου πείτε.. Η Ελλήνων Συνέλευσις η οποία είναι ο μοναδικός τρόπος είπατε για να επανέλθει η χώρα εκεί που πρέπει, ποια θα ήταν η λύση στο πρόβλημα αυτό ; Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει ο πολίτης ; ..." 

"...Κοιτάξτε , βρισκόμαστε σε έναν πόλεμο, μπορεί να μην πέφτουν πιστολιές άλλα έχουμε  θύματα καθημερινά. Σε κάθε πόλεμο γίνεται συστράτευση, συστρατεύονται όλοι για να αντιμετωπίσουν τον εχθρό. Η Ελλήνων Συνέλευσις   είναι ο μηχανισμός που θα συστρατεύσει τους Έλληνες να γίνουμε όλοι μια αγκαλιά ώστε να μπορέσουμε να πάμε στη μεγάλη αλλαγή και μεταρρύθμιση. Τουλάχιστον για  τα βασικά μας προβλήματα που έχουμε και  να βάλουμε τη βάση σε μία ανάπτυξη που είναι στο χέρι μας να γίνει , από μας εξαρτάται, το μέλλον εμείς το χαράζουμε. Χρειάζεται η συμμετοχή του πολίτη είναι η γη του,είναι ο τόπος του, είναι ο αέρας του , είναι ο ήλιος του. Πώς αλλιώς θα γίνει αν δεν συμμετέχει ο ίδιος ; είναι δυνατόν στο δικό μας περιουσιακό στοιχείο να βάλουμε άλλο να το διαχειρίζεται και να περιμένουμε να πάει καλά; ..."

"...Για αυτό φτιάχτηκε Ελλήνων Συνέλευσις να ενώσει τους Έλληνες να σπάσει αυτός ο φόβος για να μπορέσουμε να κάνουμε τις αλλαγές..."

"... - Θα θέλατε να μας πείτε κάποια αποσπάσματα από τις προγραμματικές δηλώσεις οι οποίες ακούμε συνεχώς ότι έχουνε κατατεθεί στον άρειο πάγο απο την Ελλήνων Συνέλευσις πάνω στον τομέα της βιομηχανίας και της ενέργειας ;
- Ολο αυτό το πρόγραμμα στηρίζεται σε δύο πολύ μεγάλα οικονομικά εργαλεία όπως γνωρίζουν πλέον οι πολίτες τόσο τα 600 δισεκατομμύρια οσο και τα 2,3 τρις που είναι έτοιμα χρήματα για την εκτέλεση όλων αυτών των οποίων εμείς έχουμε σχεδιάσει για την επόμενη μέρα. ..."

"... 7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.
7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.
7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.
7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.
7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.
7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.
7.6. Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.
7.7. Για να υλοποιηθεί ένας τέτοιος σχεδιασμός χρειάζεται χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να ΣΕΛΙΔΑ 19 από 40
εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.
7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.
7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.
Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης Τέχνης του Λόγου 
..."

"...Έχουμε πολύ εξειδικευμένα μέταλλα  κρυστάλλους υδρογονάνθρακες θεωρώ ότι έχουμε τα πάντα, δεν είναι κάτι που λείπει στη χώρα μας και για αυτό  βλέπουμε ότι έχουμε μεγάλες εξαγωγές. Αυτή τη στιγμή σε αλουμινια είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση η πρώτη χώρα εξαγωγής με κάλυψη πάνω απο το 56% .Και σε πολλά άλλα είμαστε πρωτοπόροι  στις εξαγωγές μας αυτό σημαίνει ότι έχουμε μεγάλη παραγωγή. ..."

"... Εδώ θέλει προσοχή γιατί μία μεγάλη παραγωγή, ίσως είναι και μία ας το πούμε κερδοσκοπία που μπορεί να γίνεται μέσα από την πρώτη ύλη τη δική μας .Στις  προγραμματικές μας δηλώσεις μέσα αναφέρουμε ότι, οποιαδήποτε πρώτη ύλη από την παραγωγή θα φεύγει μεταποιημένο το προϊον. Πουλάμε την πρώτη ύλη σήμερα  σε χαμηλό κόστος ενώ θα μπορέσουμε όταν έρθουμε σε  συμφωνίες με τις έξω χώρες να τους φτιάχνουμε , να το μεταποιούμε και να τους το δίνουμε το προϊόν σε μία μορφή αυτή την οποία αυτοί θα τη ζητήσουν. Αντιλαμβάνεστε και πόσες θέσεις ακόμα εργασίας και πόσες επιχειρήσεις θα σταθούν πάνω σε αυτό το κομμάτι ..."

"...έτσι όπως θα στηθεί και με το χαμηλό κόστος το ενεργειακό που ετοιμάζει η Ελλήνων Συνέλευσις θα είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί ..."


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ



Για να μην χάνεις εκπομπή κάνε εγγραφή/subscribe στο κανάλι μας στο YouTube και μη ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το καμπανάκι των ειδοποιήσεων για να ενημερώνεσαι πρώτος δια ότι νέο ανεβαίνει:https://www.youtube.com/channel/UC6m0... Ο Online σταθμός σου και τα Επίσημα Social Media του Μάγνητες Ράδιο: ONLINE RADIO: https://zeno.fm/magnites-radio-relay/ BLOGGER: https://webtvradiomagnites.blogspot.com/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/webtvradioma... TWITTTER: https://twitter.com/radiomagnites INSTAGRAM: https://instagram.com/magnites_radio

Δεν υπάρχουν σχόλια