ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

22.10.2021 - Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

 

 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΒΑΙΟΣ

 
ΣΤΙΣ 22.10.2021 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΚΟΥΣΑΣ ΝΟΕΙ" ΤΟΥ "ΡΑΔΙΟ ΜΑΓΝΗΤΕΣ " ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΡΙΤΣΙΝΓΚΕΡ ΕΙΡΗΝΗ. Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

 

"...αποφάσισα να σας μιλήσω για το γέλιο γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό μέσον αυτοθεραπείας που θα το χρησιμοποιήσουμε ως εναλλακτική μορφή θεραπείας των ασθενειών στην Ελλήνων Πολιτεία στα πλαίσια της ολιστικής ιατρικής ,γιατί στην Ελλήνων Πολιτεία όπως αναφέρεται στις προγραμματικές μας δηλώσεις θα δοθεί έμφαση περισσότερο στις εναλλακτικές μορφές θεραπείας παρά στην φαρμακευτική και στη συμβατική ιατρική...."

"...η επιστήμη βέβαια έχει αποδείξει ότι το γέλιο δεν έχει δοθεί τυχαία από τη φύση στον άνθρωπο .Ωστόσο όμως η επιστήμη δεν μας το αποκαλύπτει και δεν μας το επισημαίνει αρκετά τόσο πολύ ώστε να το μάθουν όλοι οι άνθρωποι .Κατά την γνώμη μου  αποτελεί ίσως , ένα θα έλεγα υποτιμημένο όπλο κατά της ασθένειας....."

"...Αυτός είναι και ο λόγος που άλλωστε η προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε του καθεστώτος στοχεύει στο να μας καταστείλει ακριβώς αυτό το όπλο του ανθρώπου από μίσος προς τον άνθρωπο θα έλεγα . Γιατί αυτοί το γνωρίζουν έχουν κάνει απέραντες μελέτες πάνω στον άνθρωπο και βέβαια αυτές τις μελέτες δεν τις χρησιμοποιούν υπέρ του ανθρώπου πάντα αλλά κατά αυτού ...."

"...αυτό το όπλο στις μέρες μας έχει αφαιρεθεί κατά πολύ μεγάλο βαθμό εξαιτίας της οικονομικής και της κοινωνικής κρίσης που βιώνουμε εδώ και αρκετά χρόνια,το καθεστώς μας πολεμάει  με τέτοιο τρόπο ώστε έχουμε ξεχάσει να γελάμε . Έχουμε χάσει δηλαδή το όπλο της ευεξίας μας. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο με τα αρνητικά όπλα του φόβου και του στρες μας πολεμάνε ώστε να ρίξουνε το ανοσοποιητικό μας σύστημα .Προπαγάνδα δηλαδή που δεχόμαστε καθημερινά κυρίως από τα  Μ.Μ.Ε δείχνει καθαρά ότι στόχος τους είναι ο άνθρωπος ..." 

"...Δεν εξηγείται αλλιώς πολλαπλασιάζουν δηλαδή συνεχώς όλα τα προβλήματα και όλη την αρνητική ενέργεια . Στόχος τους προφανώς είναι να μας καταβάλλουν σωματικά δηλαδή να πολεμήσουν την σωματική μας υγειά και στην συνέχεια συνειδησιακά να μας οδηγήσουν στη λήθη και στην ανυπαρξία. Γιατί όταν ένας άνθρωπος πάσχει και είναι άρρωστος δεν έχει πλήρη πνευματική Διαύγεια ...."

"...το καθεστώς έρχεται εκ των υστέρων να δώσει μερικές δόσεις γέλιου και ευεξίας αφού πρώτα έχει κάνει ότι μπορεί πρώτα να σε αρρωστήσει ..."  

"...σήμερα το γέλιο ως θεραπεία προέρχεται μόνο από ιδιωτική πρωτοβουλία μεμονωμένων ανθρώπων ή συλλόγων ή και φιλανθρωπικών ιδρυμάτων ή θεατρικών ομάδων που σκοπό έχουν το κέρδος βέβαια ,είτε χρηματικό  είτε συνειδησιακό Άρα σκοπό έχουν την εκμετάλλευση του πόνου γιατί χωρίς κέρδος δεν νομίζω ότι θα υπήρχε καμία κλινική γέλιου ούτε καμιά φιλανθρωπική ομάδα θα πήγαινε στο νοσοκομείο να κάνει τα παιδιά και γενικά τους ασθενείς να γελάσουν.Και η φιλανθρωπική ομάδα  στοχεύει σε ένα συνειδησιακό αντάλλαγμα. Συνήθως σχετίζεται είτε με δόγματα είτε με πολιτικά κόμματα ακόμα ..." 

"...Είναι επικίνδυνο , είναι παγίδα  από την άποψη ότι  καθιστά έναν πολίτη απαθή προς όλη αυτή τη δυστυχία που υπάρχει γύρω μας . Με αυτό τον τρόπο σε πολεμάει το καθεστώς σε πολεμάει συνειδησιακά πρωτίστως και τελικά γίνεσαι ασυνείδητος και θα έλεγα αν μου επιτρέψετε, χοντρόπετσος, για να  πω  τα πράγματά με το όνομα τους, να μη σε νοιάζει τι τι γίνεται γύρω σου και να μην σε ενδιαφέρει δηλαδή η δυστυχία των συνανθρώπων σου. Με λίγα λόγια να είσαι έναν νεκρός και απ ενεργοποιημένος , απαθής  πολίτης που ασκείται σε ψήγματα γέλιου σε μία πρόσκαιρη περιστασιακή μικρό καλοπέραση μόνο για σένα. Γελάμε με τους φίλους μας  ή  μέσα σε ένα θέατρο που πιθανόν να γελάμε και με την ψυχή μας με μία κωμωδία έτσι, αλλά τις επόμενες ώρες της ημέρας είμαστε κατσουφιασμένοι μελαγχολικοί και προβληματισμένοι δεν μένει δηλαδή μόνιμα αυτή η ευδαιμονία δεν έχει διάρκεια το θεραπευτικό αποτέλεσμα του γέλιου μας σήμερα φεύγει πάρα πολύ γρήγορα δηλαδή και ξανάρχεται η πραγματικότητα που μας αρρωσταίνει..."

"...το γέλιο πρέπει να σας αναφέρω ότι χρησιμοποιείται σαν αντίδοτο στον πόνο .μείωση του σωματικού πόνου του στρες και του φόβου . Δηλαδή είναι κάτι σαν φυσικά ναρκωτικά που τα έχει μέσα του ο οργανισμός και βέβαια δεν έχουν καμία σχέση με την βλαπτική επίδραση των συνηθισμένων ναρκωτικών αλλά κάνουν ακριβώς το αντίθετο είναι πολύ ευεργετικές για την ψυχική και για τη σωματική υγεία. Αυτό βοηθάει πολύ τους καρκινοπαθείς να ξέρετε ..."

"...από εμάς εξαρτάται αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο σύστημα ζωής ώστε να γελάμε περισσότερο .Οπότε στην Ελλήνων Πολιτεία θα ήθελα να επισημάνω πως το πρόγραμμά μας είναι να δημιουργήσει η ίδια η πολιτεία πληθώρα κατάλληλων στιγμών για να γελάμε όλοι οι πολίτες και όχι μόνο οι προνομιούχοι πλούσιοι..." 

"...δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι πρόγονοί μας έλεγαν νους υγιής εν σώματι υγιεί ..."

 

 ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ 

 

 

Για να μην χάνεις εκπομπή κάνε εγγραφή/subscribe στο κανάλι μας στο YouTube και μη ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το καμπανάκι των ειδοποιήσεων για να ενημερώνεσαι πρώτος δια ότι νέο ανεβαίνει:
Ο Online σταθμός σου και τα Επίσημα Social Media του Μάγνητες Ράδιο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια