ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(ΕΚΠΟΜΠΗ) 26.11.2021 - Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΜΕΡΟΣ 2ο)

 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΚΙΟΛΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΤΙΣ 26.11.2021 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΚΟΥΣΑΣ ΝΟΕΙ" Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΗΛΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ...ΔΗΜΟΣ! ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΝΕΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΗΚΑΜΕ ΣΕ 2ο ΜΕΡΟΣ! 

"...εκείνο που μας αφορά εμάς είναι αυτή την στιγμή ότι ένας μηχανισμός όπως είναι ο κύριος Αρτέμης Σώρρας έχει κάνει πολύ συγκεκριμένες απόλυτα νόμιμες νομικές ενέργειες έτσι ώστε να απεμπλακεί στο σύνολό του η ελληνικότητα απανταχού της Γαίας από οποιοδήποτε δεινά υπάρχουν πάνω στον πλανήτη αλλά ας πάμε ενχώρια στη χώρα μας στην Ελλάδα..."

"...εκεί λοιπόν Θα πρέπει πρώτα να απευθυνθεί Στους θεσμούς άρα όπως δείχνει και αυτό το έγγραφο που μόλις είδαν οι τηλεθεατές σας το εξώδικο δηλαδή προς τον κύριο Τσίπρα και Βαρουφάκη είναι μία πραγματική απεικόνιση και αποτύπωση της πραγματικότητας. Βλέπουμε ότι αποκαλύπτεται μπροστά μας ότι καμία νομική υπηρεσία ή καμία αν θέλετε μυστική υπηρεσία δεν κυνήγαγε και δεν κυνηγάει και δεν πρόκειται να κυνηγήσει ποτέ τον κύριο Αρτέμη Σώρρα ούτε την Ελλήνων Συνέλευσις κανένας μηχανισμός του δικαίου ειδικότερα αν μιλήσουμε για την ανώτατη αρχή όπως είναι η εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου και πόσο μάλλον το ελληνικό κοινοβούλιο δεν μπορεί να κινήσει καμία διαδικασία διότι είναι πλήρως ενημερωμένοι από την αρχή μέχρι και σήμερα μέχρι και όπου φτάσει θεσμικά θα ενημερώνονται στην απόλυτη ακρίβεια. Έτσι βλέπουμε μία αναφορά του κυρίου Αρτέμη Σώρρα ένα αίτημα γνωστοποίηση και κοινοποίηση που έκανε το οποίο βλέπουμε ότι το κοινοποιεί και ενημερώνει ουσιαστικά τους μηχανισμούς όπως ανέφερα την εισαγγελία του Αρείου Πάγου τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου γιατί αν δω ότι η αρχή του Δικαίου μέσα στη χώρα θα πρέπει να γνωρίζει για οποιαδήποτε κίνηση θέλεις προ τίθεσαι να κάνεις σε επίπεδο κράτους θα το πω στο σύνολο του όπως επίσης θα πρέπει να γνωρίζει απόλυτα και το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Άρα μέσω του Προέδρου του Ελληνικού Κοινοβουλίου ενημερώνεται όλο το Ελληνικό Κοινοβούλιο για τις προθέσεις και τις κινήσεις του κυρίου Αρτέμη Σώρρα και του τι συμβαίνει. Όπως επίσης συνδέεται μέσα σε αυτό το οικονομικό κομμάτι και ποιος άλλος ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος ο κύριος Ιωάννης Στουρνάρας. Ακόμα ένα μέσο που συνδέεται με αυτή την διαδικασία στο Οικονομικό κομμάτι είναι η Τρόικα ο κύριος Μπαράκ Ομπάμα ο αρχηγός της CIA ο πρόεδρος της Ρωσίας αφορούν το οικονομικό κομμάτι των παγκόσμιων ταμείων είναι μηχανισμοί και θεσμοί οι οποίοι θα πρέπει να ενημερωθούν για την όλη διαδικασία..."

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ
 

Για να μην χάνεις εκπομπή κάνε εγγραφή/subscribe στο κανάλι μας στο YouTube και μη ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το καμπανάκι των ειδοποιήσεων για να ενημερώνεσαι πρώτος δια ότι νέο ανεβαίνει:
https://www.youtube.com/channel/UC6m0fq1Ey3qalHZeDYYy2fA

Ο Online σταθμός σου και τα Επίσημα Social Media του Μάγνητες Ράδιο:
ONLINE RADIO: https://zeno.fm/magnites-radio-relay/
BLOGGER: https://webtvradiomagnites.blogspot.com/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/webtvradiomagnites
TWITTTER: https://twitter.com/radiomagnites
INSTAGRAM: https://instagram.com/magnites_radio

Δεν υπάρχουν σχόλια