ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(ΕΚΠΟΜΠΗ) 12.11.2021 - ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΚΙΟΛΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΤΙΣ 12-11-2021 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΚΟΥΣΑΣ ΝΟΕΙ" ΤΟΥ "ΡΑΔΙΟ ΜΑΓΝΗΤΕΣ" ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΜΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ. Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΘΙΞΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΗΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ/ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΩΣ ΜΠΑΤΣΟ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΤΑΓΚΟΥΛΗ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Η "ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ" ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ" ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝΙΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ (BULLYING) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ!

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

ΠΟΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ;

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ;

- "...το κεντρικό ισραηλιτικό συμβούλιο κύριε Γκιόλμα και αγαπητοί τηλεθεατές Έλληνες αδελφοί μου είναι ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου..."
 
"...- Πώς έγινε αυτό;..."
 
¨Πως έγινε; Πέραν του ενός αιώνα πλέον των 100 ετών κύριε Γκιόλμα μέσα εδώ στο ίδιο μας το κράτος υπάρχουν 36 ΦΕΚ που αναφέρονται πρώτα σε μία κοινότητα από το προηγούμενο μάλλον τον παρά προηγούμενο αιώνα...1.800 να σας πω το 1890 όταν δημιουργήθηκε ως κοινότητα και πέρασε ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου δηλαδή κράτος το 1920 επί Ελευθερίου Βενιζέλου..."
 
"...Είναι η συνέχεια όλων αυτών των ΦΕΚ φαίνονται ξεκάθαρα αλλά θα τα αναφέρω σε μία επόμενη εκπομπή πως έχουν εισχωρήσει στο Υπουργείο Παιδείας μας βάσει νόμου και για όσους δεν κατανοούν ή δεν αντιλαμβάνονται τον όρο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου να γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά αναφερόμαστε σε κράτος...όπως είναι οι Δήμοι μας. Οι Δήμοι μας είναι Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου..."
 
"...είναι αφορολόγητοι μέσα στο ίδιο το κράτος μας το αναφέρουν μέσα τα ΦΕΚ δεν το αναφέρω εγώ δεν έχω κάτι τουναντίον αυτοί έχουν κάτι με εμάς. Εμείς σε όλες τις φάσεις της ζωής μας και από ότι γνωρίζω από τους ίδιους τους παππούδες μας τους γονείς μας και τους προγόνους μας τους προστατεύαμε όταν ήτανε διωκόμενοι από κάποιους οι οποίοι ήρθαν και αναφέρομαι συγκεκριμένα απ' τους Ναζί πολλοί Έλληνες προστάτευσαν τους λεγόμενους Ισραηλίτες δίνοντας χαρτιά ελληνικά δίνοντας και ότι είναι και χριστιανοί ορθόδοξοι για να αποφύγουν την εκτέλεση και όλα αυτά τα δεινά που υπέζησαν πέρνοντας τους και πηγαίνοντας τους στα στρατόπεδα λίγο πολύ  είναι γνωστά αυτά έλα όμως που οι ίδιοι τεχνηέντως έχουν εισχωρήσει μέσα στη ίδια την Πολιτεία μας και είναι αυτοί οι οποίοι κυβερνούν σήμερα τη χώρα μας θα ήθελα να σας θυμίσω ότι ο ίδιος πρωθυπουργός της χώρας μας είχε μπει μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο μέσα στην Ελληνική Βουλή ότι...εάν κάνουμε ένα τεστ DNA δεν ξέρω κατά πόσοι από μας θα βγουν Έλληνες (Γεώργιος Παπανδρέου - πρωην ΠΑΣΟΚ σημερινό ΚΙΝΑΛ)..."

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ 


Για να μην χάνεις εκπομπή κάνε εγγραφή/subscribe στο κανάλι μας στο YouTube και μη ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το καμπανάκι των ειδοποιήσεων για να ενημερώνεσαι πρώτος δια ότι νέο ανεβαίνει:
https://www.youtube.com/channel/UC6m0fq1Ey3qalHZeDYYy2fA
 
Ο Online σταθμός σου και τα Επίσημα Social Media του Μάγνητες Ράδιο:
ONLINE RADIO: https://zeno.fm/magnites-radio-relay/
BLOGGER: https://webtvradiomagnites.blogspot.com/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/webtvradiomagnites
TWITTTER: https://twitter.com/radiomagnites

Δεν υπάρχουν σχόλια